Mykóza - Wobenzym

Príspevok v téme: Mykóza - Wobenzym
promile

Ahojte, chcem sa opýtať ako presne funguje liečba Wobenzymom. Dosť často sa mi opakujú mykózy, nič mi nezaberá (Rosalgin, Jenamazol, Canesten, Dalacin, ...) Keď začnete užívať enzýmy, mykóza zmizne aj bez toho aby ste paralelne brali aj nejaké vaginálne tablety atď.? A aké veľké balenie odporúčate užívať? Ďakujem.

car_olinaSS

Wobenzym sa musi uzivat nalacno...

S jedlom nie... :)
Pri mykoze je vhodne 2xdenne uzivat 8 tabletiet aspon ja som to tak uzivala a to priblizne 10 tyzdnov...
Ale ja som uz asi po dvoch tyzdnoch citila, ze mi je lepsie. Nebolo to samozrejme hned uplne super, to trvalo. Ale postupne budes citit, ze je to kazdom dnom lepsie a lepsie...

ariianka

to ako sa uzivaju enzymy je velmi podstatne, nie je dobre uzivat ich hned po jedle, najlepsie pred jedlom alebo potom az dve hodiny po jedle, to odporucane davkvoanie, ze kedy si ich davat ma predsa svoj zmysel ;)

Monika1984

skusala som tyzden wobenzym prave koli mykozaˇ no nedokazem ho uzivat je mi do hodiny po uziti tak zle ze myslim ze odpadnem uplne idem takmer do mdloby. Lekarnicka povedala ze je to skor vynimocny stav ale ze sa moze stat, rovnako aj migreny ze su po nom bezne

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

hamula

Už vieš ako inak rýpať, čo? :)
Nemám ozaj chuť sa tu s niekým hádať a doťahovať. Máš svoj názor, tak si ho maj. Len ho nemusíš vnucovať.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

hamula

Faith Healer prečo by ho mala prestať užívať, keď písala, že sa s problémami nestretla? Trošku nechápem tvojej reakcii :)