Mama mi povedala, že musím schudnúť

Príspevok v téme: Mama mi povedala, že musím schudnúť
JaNatalka

mám 15, meriam cca 161 cm a vážim okolo 61 kg... približne pred rokom a pol som začala priberať, dovtedy som bola veľmi chudé dievča. No odvtedy som pribrala takmer 15 kíl.. už asi trištvrte roka sa snažím správne jesť ale moja slabosť na čokoládu to vždy pokazí. asi pol roka si držím váhu 59 kg a za posledný tyždeň keĎ som bola u starkej som pribrala na 61... moja mama mi povedala že musím začať cvičiť, pred tym som občas behavala na stroji ale žiadne zmeny.. hovorí mi aby som menej jedla, aby som nejedla sladké, aby som to nepreháňala s naberaním jedla, aby som dlhšie cvičila a pod. Je to strašne ťažke pre mňa ale chápem že chce pre mňa to najlepšie, veď kto by chcel tučné dievča.. asi preto som nemala doteraz žiadneho chlapca a nemám takmer žiadne kamarátky... prosím mohli by ste mi poradiť nejaku dobru dietu alebo niečo take? ale aby to bolo zdrave pretože ja zbižnujem ovocie a zeleninu a tak ale ta čokolada no.. ďakujem :)

jedulka

ale jíš naprosto zdravě ...ale ten pohyb bych taky kdybys chtěla poradit tak za nějakým kvalitním trenérem.Oni ti poradí jak cvičit a nesedřít se s velkým výsledkem.

JaNatalka

slnovrat- zeleny čaj pijem dosť často a asi tak trištvrte roka som cvičila každy deň na steperi min. pol hodinu.. a váha nič, stale taka istá, moje telo vyzeralo stale take isté... ja nesedávam pri telke niekolko hodín či pri pc, chodievam na prechádzky a cvičeievala som zumbu.. ale nič nezaberá..

slnovrat

A daj si zhotoviť jedálniček u nejakého dieteloga alebo fit trénera, určite ti poradí čo môžeš vylepšiť.

slnovrat

Tak potom ti chýba pohyb, akýkoľvek. Žiadne posedavanie pri tv či pc, radšej sa prejdi. Rob čokoľvek čo ťa baví, len nesed. Skús pit zelený čaj, ten pomáha metabolizmu.

jedulka

jimmi a ty jsi četla ode mne něco co,co bylo špatné? Jinak mi nemusíš předříkávat co děvče chce, čtu pořádně,všechno.První tému!Tak proč bych měla podle tebe patřit mezi retardama ??? Proč ?jen protože píšeš rychleji než přemýšlíš? Jinak vysoko vzdělaných lidí je tu víc než dost, jen třeba dobře a poctivě číst a podle toho je poznáš, podle toho poznáš i víc ....

jedulka

JaNatálka...všechno děláš jak máš,kila jsou v pořádku!!! Nemáš se proč trápit!!! Chuť na sladké, skus ty vitaminy a minerály...třeba to na tebe bude také tak působit jako na mě.

jimmy_malina

Jedulka...Povedz mi prosím ťa, kde na internete nájdem intelektuálov. Som tu preto, lebo kŕmite 15ročné dievča, takými sračkami, že to svet nevidel, je tu len pár serióznych príspevkov.

Dievča nenapísalo, že chce schudnúť kvôli sebe, ale preto lebo jej to matka povedala alebo si myslí, že kvôli váhe nemá priateľov, čo je najhorší dôvod na chudnutie aký môže byť.

Ďalej píše, že má 61 kíl, čo vôbec nie je veľa a vy sa správate akoby mala obezitu 3. stupňa.

A na koniec, je úplne normálne, že v puberte pribrala, nie každá žena musí mať postavu 13ročného chlapca po celý svoj život.