Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.
Firma Zepter
Mám od nich dosť hodne výrobkov a som spokojná až na vysávač, lebo ten je naozaj o ničom.
Čističke vody neverím a tiež by som bola zvedavá na nejaké podložené fakty, lebo to, čo sem niekto popísal je totálny nezmysel. Roky som pracovala v jednom laboratóriu, kde sme robili dosť vážne rozbory mimochodom aj minerálnych vôd a vadná, alebo zdraviu škodlivá voda by sa na trh dostať nemohla. Dojčenská voda je zvlášť preverovaný a to čo sa tu popísalo je klamstvo. Zrejme tomu, kto taký príspevok vypísal nič nehovorí ohováranie a poškodzovanie dobrého mena inej spoločnosti.
Podľa zákona máte právo zrušiť zmluvu do 14 dní od podpísania zmluvy, písomne, ale na firme. Najlepšie je doporučene, lebo ja by som už takejto firme neverila.
Okrem toho aj na nich platí 7 dní na vrátenie tovaru po prebratí, takže nie je problém.
Ja mám od nich ten zlatý vysávač a stojí mi na povale, lebo je k ničomu. Neťahá, nestrieka vodu, neprepína rýchlosť a to som zaň vyvalila takmer 2 tisíc eur.
Ľudia poraďte mi ako sa dá zrušiť zmluva od firmy Zepter?! Včera som si od nich objednala odšťavovač za takmer 500 eur a dnes mi kamarátka ukázala ten istý, od značky Coway a dokonca sa volá aj Juicepresso za polovičnú cenu! Zmluvu chcem určite zrušiť, lebo zase si myslím, že je luxus platiť za niečo trojnásobok. Je to presne ten istý výrobok a pred chvíľkou som ho našla aj na videu YouTube, akurát je v krajšej sivej farbe.
Určite posielať všetko na firmu, alebo cez solídneho reprezentanta. Mne Bioptron opravil jeden "vraj" kamarát, vedúci obchodný zástupca od LC a po 3 týždňoch sa znova posr...a. Vtedy som ju už do BA neposielal, lebo mi jeden dobrý známy, že je pokafraný, tak som si objednal novú lampu od iného obchodného zástupcu a kašlem na známych, však oni sa ozvú ak budú niečo potrebovať.
Len súhlasím s príspevkom podo mnou. My sme dávala Bioptron opravovať cez reprezentanta (ja som z okr. RS) a bola som spokojná, suseda dala jednému známemu a nakoniec ju mohla zahodiť.
Pokiaľ máte pokazenú biolampu, tak by som opravu určite riešila s nejakým zástupcom spoločnosti, ale priamo so spoločnosťou, ale nie s niekým, kto neopravuje bežne biolampy.
My sme mali požičanú biolampu, pokazila sa u nich a bez nášho vedomia ju chceli dať opraviť u jedného pána, mimochodom elektrikára. Doniesli nám ju späť s tým, že lampa sa opraviť dá, ale jemu chýba spínač, takže ju nevie opraviť. My sme ju zobrali k inému opravárovi, vo vedomí, že je chybný iba spínač a ten nám biolampu vrátil, že by sme do nej investovali min. 100 eur, lebo ten dotyčný pán tam zničil nejaké diódy, spôsobil skrat, odlomil žiarivku a neviem čo ešte.... . On nám povedal, že takéto prístroje nerád opravuje ani on, nakoľko firma používa špeciálne šróby a aj súčiastky sa do takýchto prístrojov ťažko zháňajú. Okrem toho, firma sa už potom do opravy biolampy, ktorá bola predtým rozobratá púšťať ani nechce. My sme si nakoniec kúpili novú biolampu.
Ja som z Hnúšte problém s lampou som riešila tak pred rokom. Jedna pani zo Zvolena a druhá z RS, si ma podávali ako loptičku, takže som sa na nich vykašľala. Lampa sa vraj dá opraviť, ale asi toľko a vraj sa má ozvať inokedy a doniesť lampu, ak chcem. Ja už dávno priamo cez reprezentanta nekupujem nič, kvôli ich prístupu.
Nakoniec som hľadala po známostiach kontakty, tak vám ju opravia na viacerých miestach v RS:
- v obchode elektro od tržnice, ako je aj kvetinárstvo,
-na Šibeničnom vrchu, manžel jednej učiteľky (meno neviem, také maďarské),
-autoservis na Sedliackej ulici,
alebo aj elektrikár p. Frídel, on je šikovný.
Viem, že sa dá poslať aj do Bratislavy, ale oprava je tam drahá.
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či mi vie niekto poradiť, kde mi opravia biolampu? Máme ju už 8 rokov, používali sme ju minimálne a už nesvieti a hrká. Som z Rimavskej Píly.
Dobrý večer, dnes som sa dostala k zoznamu "bielych koní" na internete keď som hľadala kontakt na moju reprezentantku, lebo sa mi pokazila biolampa. Objavila som ju tam a zostala som šokovaná. Teraz uvažujem, či to ignorovať, alebo jednoducho si nájsť niekoho iného?! Nie je z nášho okresu, takže referencie na ňu ani nemám.
Dobrý deň,
chodia ma otravovať zepteráci za čističku vody (takú oranžovú) a argumentujú tým, že odstráni nečistoty, ale zachová minerály. Pravda sa má tak, že čističku vody naozaj potrebujeme, lebo bývame v obci vedľa Modry, kde je voda hrozne špatná.
Ukazovali niekomu z vás už nejaký úradný rozbor, alebo to je opäť len jeden ich obchodný ťah? Bez toho kúpiť nič takéto nechceme. Okrem toho by ma zaujímalo, či ju už niekto z vás má a ak áno, či ste si nedávali robiť rozbor pred a aj po? Ďakujem. A ešte na záver, koľko je to max čo sa do nej oplatí investovať? Teda, nie tá cena čo vám ju strkajú pod nos.