Firma Zepter

Príspevok v téme: Firma Zepter
Ka_ta_ri_na

Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.

Odpovedám...

Môžem vám povedať len toľko, že jediný, ktorý nevie čo píše ste vy. Ako môžete hovoriť do nejakej spoločnosti do ktorej vás nič nie je? Najlepšie by bolo keby ste sa niečomu činnejšiemu venovali vy, lebo od tohto lepšie som sa ešte nezasmial a som len rád, že do Z. nepatríte.

PetNov

Pred tým ako ma stihnete všetci ukameňovať, tak hneď na úvod napíšem, že nepatrím medzi spolupracovníkov spoločnosti Zepter, ale zato svoj názor mám a nedá mi nenapísať ho.
V prvom rade by som chcel podotknúť, že prvou zásadou dobrého obchodu je komunikácia. Keď uzatvárate určitý obchod, komunikujete, tak prečo nekomunikujete aj medzi sebou a nevyriešite si problémy bez prítomnosti tretích osôb?!
Poniektorý z vás pôsobili pri spoločnosti a predpokladám, že ste tam pôsobili nielen z presvedčenia, ale z dôvodu zárobku. Sami tvrdíte, že ste pre firmu spravili dosť veľa, takže mám dôvod predpokladať, že až tak zle ste sa pri firme nemali a keďže ste tam pôsobili roky, asi ani spoločnosť vám nebola nevďačná, tak čo sa zmenilo? Prečo si neodpoviete sami, či sa tak zmenila spoločnosť, alebo aj vy? Ja osobne by som si nedovolil ohovoriť, príp. útočiť na bývalých kolegov a spoločnosť, ktorá ma živila roky a na ktorú som bol pred niekoľkými rokmi hrdý. Tobôž by som si nedovolil napísať, že mi určitá skúsenosť len špatí životopis. Zrejme vám slovko lojalita nič nehovorí, takže by bolo načase si vstúpiť do svedomia a prestať ohovárať niekoho, kto vám dal možno najpotrebnejšie základy pre vašu terajšiu kariéru.
Podotýkam, že tým, že sa hráte na "tvrdých" a "neoblomných" sa nimi nestávate. Nie je súce prirovnávať obchodnú spoločnosť a spolupracovníkov k politikom. Politikov sme si volili sami, každý mal možnosť rozhodnúť a každý ich vníma inak. Keď už mám potrebu niečo napísať, tak nech to má hlavu a pätu a aby to bolo čitateľné.
Keď sme už pri ohováraní spoločnosti, tak tú tvoria ľudia. Spoločnosť nie sú len 4 steny, ale ľudia, ktorí tam pôsobia, tak prečo ju ničíte spoločne, namiesto toho, aby ste si pomáhali a nekazili iným obchody? Tým, že predáte niekomu výrobok hodne pod cenu, neodpíšete kolegov, ale spoločnosť a seba a dáte priestor konkurencii. Skúste sa zamyslieť nad sebou a správať sa férovo.
Mnohí narážajú nato, že niektoré výrobky sa vyrábajú v Kórei a pod.. Neviem kto, kde žije, ale aj niektoré autá sa vyrábajú v Kórei a behá ich po SVK viac než dosť. Tým, že sa niečo vyrobilo v Kórei neznamená automaticky nekvalitný výrobok.
Vážený pani/pán, ktorý sa angažuje a odpisuje na každú blbosť, skúste si prečítať aj príspevky, kde Vás ľudia žiadajú o radu a pomoc pri reklamácii a nie predať výrobok za cenu nekalej reklamy na dojčenskú vodu, príp. s tým, že trepete nezmysli o porceláne a pod.. Je uznávam, že ste v určite oblasti odborník, ale skúste sa angažovať vo svojej profesii.
Na margo poznámky p. účtovníka, myslím, že aj vás viaže mlčanlivosť vo svojej práci, tak informácie, ktoré ste sa dozvedeli pri práci, skúste nezverejňovať pre celý svet a nepoškodzovať tým niekoho. Ak vám to vyhovovalo kým Vás platili, tak sa skúste zmieriť s tým aj teraz a nechajte rozhodnutie na vedomí a svedomí dotyčných ľudí.
Čo sa týka výrobkov spoločnosti sú kvalitné a neviem ako pre koho, ale ak sledujete okolité ceny, tak o tom, že sú predražené nie je miesto hovoriť. Ak jazdíte autom každý deň, tak tankujete a staráte sa o auto, nie je to najlacnejšia záležitosť a nad zvýšením benzínu, každí mávne rukou, že jednoducho to tak má byť. Najlacnejšími nie sú ani lieky a ani potraviny, hlavne kvalitnejšie, tak čo tak zamyslieť sa aj na výrobkami a premyslieť si z čoho sú, načo slúžia a potom súdiť?
Skúsme byť k sebe priateľský, lojálny a hlavne si pomáhať. Ak nepomôžem ja dnes, tak ako mám čakať pomoc ja zajtra?
Prajem vám veľa úspechov a chvíľ, ktoré môžete stráviť aj príjemnejšie ako nezmyselným ohováraním a osočovaním bývalých kolegov a spoločnosti, ktorá vám roky dávala nádej a otvárala cestu k vaším snom.

MirkaV_B

Nechápem jednu vec, ja som kupovala biolampu za 480 eur, síce je to ten starší typ, ale čo sa zmenilo na nej, že je skoro dupľovaná cena? Ďalej by ma zaujímala odpoveď, že ako mám dôverovať výrobku, ktorý si kúpim za 700 eur a predáva sa aj za 500, dokonca mne ho včera núkali za 450 eur, že je fakt taký kvalitný ako má cenu? Ja si to viem vysvetliť len tak, že potom ak zaplatím 700 eur za lampu, tak 250 eur zostáva niekomu vo vrecku?! Rada by som potom vedela výrobnú cenu lampy, lebo tú našu už môj manžel rozobral keď prestala svietiť a bol zhrozený aké súčiastky sú v nej. Keďže tu už spolupracovníci obhajovali čističku vody, hádali sa o takých veciach, čo sem mimochodom nepatria, tak by som rada dostala aj ja odbornú odpoveď, lebo tú si nájdem tak či onak, len nie je isté, že sa to bude každému páčiť.
Mimochodom, ja pracujem pre jednu poisťovaciu spoločnosť a takých ľudí ako sem píšu ako spolupracovníci a bývalý spolupracovníci by som nepustila ani na chodbu spoločnosti, nieto ešte, aby som ich mala ako spolupracovníkov. Pomaly začínam veriť tomu, že Zepter už prijme aj analfabeta, len nak produkuje.

Aku_BA

Vážená pani/pán "Odpovedám", to, že 6 mesiacov by sa mali uchovávať tajné informácie vedeli aj ľudia, ktorí potom ako odišli z Zeptra začali predávať TPD lampy a aj riaditeľka, ktorá sa hrala na madam v Zepteri a neskôr bola riaditeľkou v konkurenčnej spoločnosti? Ja som pre tú spoločnosť spravila neskutočne veľa a teraz síce robím nie najjednoduchšiu prácu, ale mnohem lepšie zaplacenú a mám sa jak kráľ, kým pri spol. Zepter sa už pomaly bojuje o každý cent.

pre bývalých "kolegov"

Toto je skôr odkaz pre tých, ktorý ešte vo firme Z. pracujú a sú pobúrený, že tovar predaný za lacnejšie a za hotové ide do vrecka bývalých reprezentantov. Pracovala som pri firme cca 5 rokov a odkedy si len pamätám, vždy sa dali zakúpiť lacnejšie veci. Firma si do mandátky napísala, že je sankciované lacnejšie predávať výrobky, takže jedným slovom ubíja druhé. Ak je sankciované, tak prečo predáva sama lacnejšie a prečo asi na mítingoch, čo ste tu už vytiahli predávajú lacnejšie? Reprezentant dostane žiadne provízie, firma sa zbaví tovaru a ak chce reprezentant prežiť predá aj pod cenu. Otázka čo je pod cenu? Bývalý kolega mi akurát zvestoval, že mi vie predať 2 lampy za tisíc eur, tak čo je pod cenu? Predať lampu za 500 eur? Však čo sa rozčulujete, kupujete ju za toľko isto.

pre bývalých "kolegov"

Toto je skôr odkaz pre tých, ktorý ešte vo firme Z. pracujú a sú pobúrený, že tovar predaný za lacnejšie a za hotové ide do vrecka bývalých reprezentantov. Pracovala som pri firme cca 5 rokov a odkedy si len pamätám, vždy sa dali zakúpiť lacnejšie veci. Firma si do mandátky napísala, že je sankciované lacnejšie predávať výrobky, takže jedným slovom ubíja druhé. Ak je sankciované, tak prečo predáva sama lacnejšie a prečo asi na mítingoch, čo ste tu už vytiahli predávajú lacnejšie? Reprezentant dostane žiadne provízie, firma sa zbaví tovaru a ak chce reprezentant prežiť predá aj pod cenu. Otázka čo je pod cenu? Bývalý kolega mi akurát zvestoval, že mi vie predať 2 lampy za tisíc eur, tak čo je pod cenu? Predať lampu za 500 eur? Však čo sa rozčulujete, kupujete ju za toľko isto.

I_Vass

Ja som od Fiľakova, okres LC a tiež som mala problém s lampou už dvakrát. Ja ešte mám kontakt na tých, od ktorých som výrobky kupovala, ale nechcela som, aby ma na niečo nútili, lebo už teraz mám výrobky, ktoré som oľutovala. Okrem lampy nepoužívam nič a aj s tou mám dosť problémov. Prvýkrát som ju posielala do Bratislavy, ale bola to iná adresa ako tá Karadžičova, myslím nejaká Cesta na Senec, tak neviem, ktorá je správna?! Druhýkrát som ju odniesla do Maďarska do Salgótarjánu, to nemáte ani vy ďaleko. Z BA sa mi vrátila lampa po takmer mesiaci, platila som vyše 70 eur, z Maďarska za 2 týždne a platila som takmer tiež toľko.

DasHud

Neviem aký máte problém, ale ja keď som mala pokazenú biolampu tak mi ju opravil sused - elektrotechnik. Podľa neho to nebolo nič zložité a 2 roky predtým som ju mala v oprave na firme, trvalo to nekonečne dlho a platila som za nich dosť hodne.
Vtedy som ju dávala reprezentantovi a ten ju doručil na firmu. Okrem toho im nosí tovar kuriér UPS, tak aj cez nich sa dá. Myslím, že sa platí cca 9 eur.

Szabóová

Dobrý deň!
Chcela by som sa spýtať kde sa ešte robí servis na Zepter výrobky? Je nemysliteľné, že spoločnosť ako aj Zepter má tak chaoticky zorganizovaný servis a poradenstvo už vôbec.
Som z okolia LC, chodievam na služobnú cestu do ZA a tam sa pobočka sťahuje častejšie ako sťahovavý vtáci. Na maily spoločnosť neodpovedá, teda aspoň za 3 mesiace to "nestihli". Kontaktoval ma jeden pán, ale keďže sa podmienku si dával, aby som sa oboznámila s novými výrobkami, tak o takýto "obchod" záujem nemám. Na nové výrobky nie som zvedavá, zbytočný čas na presviedčanie o obchode tiež nie, ak budem niečo chcieť objednám si to cez internet.
Mám záujem o seriózny kontakt ako si môžem servis vyriešiť ak by niekto vedel poskytnúť kontakt, budem vďačná.
Ďakujem!