Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.
Firma Zepter
Netuším odkiaľ beriete také nezmysli, že sú to interné informácie a navyše tajné a 6 mesiacov sa nemôžu zverejňovať. Prepáčte, ale potom asi máte inú mandátnu zmluvu ako som mala ja.
Interné informácie sú tie, ktoré sa dostali k manažérom a tí ich potom podali ďalej tak, aby to ľudia videli v krajšej farbe. To ako sa v spoločnosti robí a čo sa tam dialo tajné informácie nie sú a je moja vec, komu to poviem. Neviem, čo môžete robiť pri firme, ale s takýmito mylnými informáciami asi len beriete peniažky za dosť ťažkú prácu, ktorú odvedú reprezentanti.
To, čo som napísala je pravda, nehanbím sa povedať, že ľutujem, čo som Zepteru položila na stôl. Zničila som si zdravie, skoro rodinu, zodrala 2 autá, lebo niekedy človek prebehal stovky kilometrov kvôli ničomu. Ak sa podľa vás v Zepteri tak dobre robí, prečo sa asi oslovovali starý reprezentanti, aby opäť spolupracovali? Koľkí sa vrátili? Prečo sme si potom navzájom liezli do kapusty a oberali sa o zákazníkov? Prečo sa niekedy riešili problémy na firme ako nemenovaný vykopnutý riaditeľ, ktorého dostala spoločnosť na lopatky a zostali po ňom dlhy? Prečo sa vtedy firma nezachovala ako "firma" a nepomohla mu vstať a pomôcť z najhoršieho? Pomaly je už Zepter rodinný podnik, nechcem menovať prečo, však sa tam nájde aj okolie BA a spol..
Nemali by sa zverejňovať vnútorné informácie zo spoločnosti, lebo tie sú tajné, nakoľko súvisia s marketingom a máte to aj v mandátnej zmluve, že 6 mesiacov by sa nemali zverejňovať. Hanba zato, že to zverejňujete.
Tie informácie čo píšete vy nie sú správne. Ja sama som pracovala ešte donedávna vo firme a vždy sa robilo ako sa vedelo. Predsa výrobok si vie zákazník dať na reklamáciu aj s mojím menom a asi mu nie je jedno či zaplatí 701, alebo len 500. Bola som na pár mítingoch, každý si kúpil koľko toho chcel. Dokonca sme si biolampu mohli kúpiť aj my, čo sme dakedy robili len s varným systémom. Vždy boli možnosti ako sa dostať k lacnejším výrobkom, takže tak sa to aj predávalo. Neviem, či vy robíte tak čestne, že ste nikomu nikdy nič nepredali bez bločku, ale to sotva. Jedným z dôvodom prečo som od firmy odišla bolo práve, že každý si robil čo chcel a predával ako vedel a keďže som mala živnosť, nebola som ochotná trpieť nad sebou bič zo strany manažéra, aby som mala stále lepšie a lepšie výsledky, lebo aj keď nepriamo, tak on mal menej provízií. Viem, že sa ťažko napíše, že Zepter ťahá už len pár ľudí a ostatný odchádzali rad radom. Darmo sme sa hrali na hrdinom a na prieberčivých, že zákazníkov, ktorí nič nekúpia nám netreba, mnohokrát sa kontaktovali ľudia už aj cez telefónne zoznamy, pýtali sme kontakty od zákazníkov v rámci Veľkej hry, vyťahovali sme kontakty na meninové a narodeninové bonusy, žobrali sme na ulici kontakty s otázkami, ktoré sme si my sami ani nevšímali a nechcem menovať čo všetko sa robilo. Ja už pri firme nepracujem a Zepter mi tam len špatí životopis, lebo hanba sem, hanba tam, sme radený medzi podomových predajcov.
Čo píšete na nete nie sú správne veci.
Bioptron ozaj stojí 701,00 € od firmy Zepter,ak predá niekto lacnejšie je to z jeho provízii.
Aký doklad vystaví,či len peniaze do vrecka.
Musíte mať vystavenú kúpnu zmluvu na meno zákazníka ,bydlisko,dátum narodenia a pod. a ešte predajca vám musí dať pokladničný blok ak je to v hotovosti.Keď máte tieto veci máte aj záruku 5 rokov.
Za 500,00 € sa dala lampa kúpiť na mítingu ,ale neviem či to platí, a koľko mohol reprezentant kúpiť lámp 1-2 ks.
Poviem vám len jedno, od reprezentanta sa už objednávať neoplatí, lebo ide im len o jedno, aby sa nabalili a potom sa ich už nezbavíte.
Sama mám skúsenosť, iba som sa u jednej pani informovala a potom sa mi ozýva zakaždým keď ide mojím smerom. Darmo jej človek povie, že nie, jednoducho sa nedá odbiť. Už jej neberiem ani telefóny, ale jej je to jedno.
S cenami je to ako na trhu. Povedia vám oficiálnu cenu v cenníku, potom znížia a ak nepristúpite znížia opäť. Ak im poviete, že beriete cash, tak vám ponúknu cenu aj o 100 eur nižšiu. Sama mám informácie od jednej známej, že majú možnosť si zakúpiť na vlastné meno za omnoho lacnejšie a to predať. Budú sa ohrádzať, že nemajú z toho plat, ale zase im to nejde do príjmu a aj tak dokážu zarobiť na tom aj 100 eur. Viem, že lampu dokážu kúpiť za necelú päťstovku, aj hrnce sa dajú lacnejšie, proste čo len chcete. Okrem toho mnoho vecí vedia dať aj do daru, takže netreba hneď skákať na kúpu. Niektoré servírovacie tácky stoja 60 eur, ale ak chcú, vedia dať aj ako darček. Stačí len vyjednávať a ísť im pod kožu. Ja som tak kúpila teplomer za 11 eur a potom mi druhý reprezentant povedal, že on ich má viac než dosť a mohol mi to dať aj do dary, ďalší mi ho chcel predať za 2 eur. O tom je firma. Na druhej strane, treba byť presne tak dotieravý ako sú oni a treba sledovať net.
Dnes je tak už so všetkých a však, oni si sami napísali, že žijú podľa kréda politikov, tak sa niet čo čudovať. Tiež viem, že biolampy sa pohybujú s cenovým rozdielom aj 100 a viac eur. Na nete v e-shope je asi najdrahšie, nakoľko ak si spočítate cenu biolampy + cenu za 5 ročnú záruku, tak vás vyjde drahšie, popritom ak si pozriete krabicu od biolampy, tak tam je jasne napísané, že 5 ročná garancia. Je to síce v angličtine, ale aj tak to tam je.
Ja som mal v rodine tiež osobu, ktorá robila pri firme. Pokúpila pre rodinu lacnejšie veci a od firmy odišla. Niekedy to bolo s poriadnym cenovým rozdielom, hlavne čo sa týkalo drahších výrobkom. My máme tiež tak biolampu (starší typ) za 300 eur, mixér za necelých 200 eur a mnoho iných vecí. Určite sú možnosti, len treba hľadať, ale zase na druhej strane oni žijú z predaja, takže sa im veľmi neoplatí kupovať za lacnejšie, lebo potom nevyžijú. Taktiež každý má rodinu a tí sú predsa len prednejší.
S tými cenami to už majú v Zepteri ako na trhu a to doslova. Opíšem vám moju skúsenosť taktiež s kúpou bioprtonu pred 2 mesiacmi.
Syn bol po operácii a mal problémy s hojením rán, nakoľko je diabetik. Odporučili nám bioptron, takže sme začali hľadať. Chceli sme v každom prípade novú, takže použitú sme ani nehľadali.
Moja prvá cesta bola do zdravotníckych potrieb, ale tam ju nepredávajú. Zašiel som do kancelárie čo je neďaleko nás v okresnom meste a tam mi ponúkli 2 typy, väčšiu aj s filtrami a s panvicou vraj v super akcii za 1580 eur (vraj len tu a teraz) a menšiu bez stojana za 701 eur. Stojan som ja ani nechcel. Vraj za menej sa nedá.
Ako som sa neskôr dozvedel od jednej známej, ktorá mi požičala lampu, kým nekúpim, tá akcia za 1.580 je už rok, takže nie tu a teraz. Pozrel som inzeráty na nete a tam mi ponúkol jeden pán, obchodný konzultant za 701, keď som oponoval znížil na 670 a po viacerých pripomienkach znížil na 650. Vraj za menej sa nedá, ale za toľkoto aj na zmluvu.
Na internete bolo viac e-shopov, ceny sa pohybovali od 680 + doplatok za 5 ročnú záruku a vraj je to výhodnejšie ako na prevádzke, no prd, lebo je to drahšie. Na niektorých e-shopoch za 640, takže už som bol rozhodnutý, že si ju kúpim za takúto cenu. Som poľovník a kamarát mi poradil, aby som sadol do auta a v Maďarsku kúpim ešte za lacnejší peniaz a nikto mi nebude potom vyvolávať za akcie a podobne. Odišiel som, ale obišiel som naprázdno, lebo obchod bol zatvorený. Po ceste som sa zastavil u známych kde bola jedna pani, tiež obchodná konzultantka a ona mi povedala, že ona si ju vedela kúpiť za 495 a keďže ich má viac ešte a nie sú uhradené a možnosti má stále zakúpiť buď cez akcie čo majú, alebo o niečo viac ak vypíše zmluvu na člena lekárskej komory, tak mi ju predá za 500 eur. Takže 500 eur, viac za ňu nedajte. Ak chcú, vedia si nájsť možnosti, ak nie, možnosti nájde iný kto pri firme robí.
Čo vlastne stojí teraz malá biolampa? Ak môžete napíšte mi za koľko sa vám ju podarilo kúpiť, lebo mne povedali, že 701 eur. Podľa mňa je to hodne a takúto cenu mi povedali len kvôli tomu, lebo vedia, že ju potrebujem veľmi súrne.
Čo vlastne stojí teraz malá biolampa? Ak môžete napíšte mi za koľko sa vám ju podarilo kúpiť, lebo mne povedali, že 701 eur. Podľa mňa je to hodne a takúto cenu mi povedali len kvôli tomu, lebo vedia, že ju potrebujem veľmi súrne.
Biolampu môžete kľudne používať, ja ju využívam už 9 rok a som maximálne spokojná. Môjmu svokrovi sme ňou liečili vredy, ktoré sa mu tvorili ako cukrovkárovi, svokra si ňou liečila reuma a dcére sme liečili kožné ochorenia.
Ja som biolampu od inej firmy neskúšala, hoci viem, že existujú a používajú ich aj lekári. My sme túto kúpili v kúpeľoch v Štósi a neľutujeme.
Vyvolávajú aj nám, ale keď človek povie nie, tak potom už nevyvolávajú, teda aspoň ja mám takéto skúsenosti.
K biolampe farebné sklíčka nemáme, sám lekár nám povedal, že sú zbytočné a podľa mňa sú aj drahé.