Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.
Firma Zepter
Kúpila som od nich nože a to už dvakrát. Jedny sú perfektné, ale tie druhé nie sú také dobré, chytila ich akoby hrdza. Som zo západného SK a tu otravujú deň čo deň, ja im už automaticky vypínam telefón.
Úžasná spoločnosť. K nám chodil jeden pán, ktorý bol riaditeľom v KE, boli sme s ním maximálne spokojní. Máme hodne výrobkov od neho, ale aj hodne darčekov a teraz sa mi dostalo do uší, že rozkradol firmu, tak ho vykopli. Takže naozaj "perfektná" spoločnosť. Aká spoločnosť, taký jej ľudia.
Zepter niekedy znamenal niečo, ale dnes mám pocit, že upadá.
Máme od nich hodne výrobkov, niektoré hrnce a vákuové nádoby si dokupujem dodnes, ale už ten rozdiel badať.
Keď som si kúpila prvú veľkú sadu nádob, dostala som toľko darčekov, že som zostala sama prekvapená. S firmou sa komunikovalo fajn, človek mal pocit, že nakupuje od prestížnej spoločnosti.
Prvá biolampa slúži dodnes, hoci už má viac ako 15 rokov. Moja švagriná ju kúpila pred 5 rokmi a už ju môže vyhodiť.
Teraz som potrebovala 2 svadobné dary, tak som sa rozhodla pre Zepter. Prvý pár mi povedal narovinu, že radšej im nemám kúpiť nič, ale oni nič od nich nechcú, lebo nemajú dobré skúsenosti. Mladá mi povedala, že ak veľmi chcem, tak jej mám kúpiť odšťavovač z Lidl-a ako predražený kórejský od f. Zepter.
Druhý boli na tom podobne. Mladý síce chceli vákuové nádobky, ale keďže už nejaké ten rok žijú spolu niektoré výrobky aj majú. Nakoniec mi povedali, že ich nechcú, lebo mladá si nemieni dať do kuchyne oranžový mixér, zelené nádobky a hlavne, že už má doma sivo-bordové nádobky. Kúpila som im nakoniec porcelán a ani ho nevybalili.
Teraz som nedostala takmer žiadny darček a čo aj tak sa mi zdá, že boli použité darčeky. Ochota firmy a aj reprezentanta mrzne, každý si naháňa len a len peniaze. Okrem toho ľudia sú už z nich unavený, volajú vám non stop, sľubujú a nič nedodržia.
Pred 4 rokmi som sa dala nahovoriť na vysávač (zlatej farby) a dodnes čakám kedy mi ho svokor hodí o hlavu. Je to strašný šmejd, nedala som sa odhovoriť, vyhodila za neho kopec peňazí a aj odvtedy počúvam doma svoje. Nestojí vôbec za nič, neviem ako môže takýto výrobok predávať taká firma.
V neposlednom rade ma už štve, že som párkrát odporučila známym výrobky a potom mi pília uši, že každá kúpila za inú cenu. Toto je firma? Však pevné ceny majú dnes už aj v sekáči alebo u číňaňa a nedržia sa na toľko ako Zepter.
Pred 3 týždňami som akurát vyrazila pani, ktorá mi prišla ponúknuť čističku vody. Dobré slovo som ešte na tento výrobok nepočula a okrem toho ako sa tu už písalo, nemajú podložené nič faktami a oficiálnymi rozbormi. To, že majú certifikát je o.k., ale ten má aj každá kanvica, ktorá slúži na prečistenie vody.
V rodine mám 2 biolampy a používame ich dosť často. Sme spokojný, zatiaľ nám vo väčšine prípadov pomohol.
Voči firme už takú dôveru nemám, mám s nimi dosť negatívne skúsenosti. Keď sme kupovali ako mladomanželia prvú sadu hrncov tak boli naozaj perfektný, komunikovalo sa s nimi fajn a to sme ešte prepočítavali marky.
Neskôr sme kúpili biolampu, tiež bez problémov, super služby, milí ľudia.
Dlhšiu dobu sme si nič nekupovali a potom sme začali kupovať znova asi pred 4 rokmi. Tu už spokojnosť klesala.
Najprv som dala 4 nádobky jednému reprezentantovi na prečistenie na spoločnosť, dodnes hrnce nemám a nedokážem zastihnúť ani dotyčného pána.
Teraz sme kúpili biolampu do daru pre svokru, sľúbená mi bola tácka podľa obrázku nádherná, prišla mi malilinká - proste kus plechu. Kamarátka si objednala jeden wok s niečím a nedostala vôbec nič, akurát drzého pána, ktorý je odvtedy neodbitný.
Ak ste nespokojný s reprezentantom tak ho zmeňte. Ja kupujem väčšinou od jednej pani z KE a to som z BB. Tu je síce tiež pobočka, ale ľudia do plaču. Táto pani za mnou príde, vysvetlí, pomôže. Dodnes ľutujem, že som dala hrnce tomu pánovi, zbavil ma pekných pár eur takto.
Cena je taká akú si ju zjednáte. My sme jednu mali v rodine, ale môj syn ju náhodou strhol a rozbila sa. Nechceli sme ju dať opravovať, lebo už mala takmer 16 rokov, takže som kúpila novú. Ceny boli rozdielne, s cenovým rozdielom aj 200 eur a nakoniec som si ju zjednala u jedného pána, ktorý lampy predáva za 500 eur. Už je celkom iná ako sme mali predtým, modernejšia, ale myslím, že už toľko nevydrží, nezdá sa mi taká pevná.
Moji rodičia ju majú tiež, používali ju, ale odkedy sa poniektorí lekári vyjadrili, že ju nevyužívajú, príp., že je zatajované načo všetko sa nemôže využívať sú opatrný. Moja známa ju kupovala teraz za 700 eur a ak si porovnám, že naši ju majú za nejakých 10 tis. SK je to nenormálna cena, to je už naozaj veľmi predražené.
nasi ho kupovali hadam pred 15 rokmi a este stale funguje, planujem kupit aj ja, len cakam na vyhodnu cenu:)))
Nie je pravda, že kancelária v RS nie je, ja som si tam nedávno objednávala nádoby. Kancelária je tam, kde aj bola, kontakt nájdete aj na internete, ja ho sem ale písať nebudem.
Ja som si tam kupovala už viac výrobkov a som spokojná, tak s kanceláriou ako aj s výrobkami. Mala som už aj reklamáciu a nebol problém.
Môžem len oponovať, kontakt na mňa majú a neotravujú ma zbytočne.
Keď sa vám pozdáva niektorý výrobok a chcete si ho kúpiť, tak si ho kúpte, ale neskúste dať na seba kontakt dealerovi, lebo potom už vás neprestane otravovať a bude a bude dobiedzať. Základ je nedávať dealerom telefónne číslo. Aby vás nechali na pokoji.
Pre B_B:
Ale kancelária už v RS nie je, či? Ja som síce z LC, ale mne povedal môj známy, že to je už všetko presunuté do LC kancelárie, teda celý juh.