Firma Zepter

Príspevok v téme: Firma Zepter
Ka_ta_ri_na

Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.

123choco

Dnes to už robia aj iné firmy. Ja som sa od nich dal nahovoriť na upratovací stroj a dodnes ľutujem. Nestojí za nič, za tie peniaze som mohol zobrať rodinu k moru, alebo sa jednoducho ožrať v krčme a to nie jeden rok. V živote od nich už nič nechcem. Viem, že nie som jediný, lebo môj švagor si ho kúpil do podnikania a nestojí za nič.
Samozrejme majú oči mi vyvolávať a trepať nezmysli, že ich to mrzí, ale naozaj sa nekazí.

Lenor_RA

Biolampa sa dnes dá kúpiť už aj za 180 a ak treba zjednať aj za 160 eur, síce použitá a od reprezentanta. Moji rodičia majú ešte starú - čiernu biolampu a teraz im núkali takúto, dokonca aj na splátky. Haha, zaplatíš prvú splátku, dostaneš lampu, akože rozbiješ a máš lampu za pár eur.
Praktiky firmy nanajvýš čudné. Dám ti návod ak kúpiš lampu, ak ju nechceš prídeme si pre návod.

Via11

Chcela by som sa spýtať na tú biolampu ak má s ňou niekto skúsenosti ... . Je to niekde podložené, či nespôsobuje biolampa nádorové ochorenia? Chceli sme ju kúpiť rodičom a jeden známy lekár mi povedal, aby sme ju nekupovali, lebo pozná veľa prípadov, keď tí, ktorí ju využívali, zomreli na nádorové ochorenie.
Prosím, poraďte mi, alebo napíšte skúsenosti.

GaLi

Ja mám tiež výrobky od nich, ale to bola ešte vtedy iná doba a spoločnosť bola ešte vtedy veľmi seriózna a hlavne neotravovali ľudí. Vždy sme sa dohodli, že čo by som si chcela kúpiť a ak bola akcia, ozvali sa mi. Vtedy ešte nebola akcia vždy a nikdy ako teraz.
Po čase ma začali otravovať cudzí ľudia s tým, že moja reprezentantka už nepracuje pre firmu, tak som ich rázne odmietala. Niekedy to naozaj nebolo vhodné, ale keď som im povedala, že pozdejšie a oni volali aj o 2 dni bola som napálená. Neskôr som sa dozvedela, že tá pani, s ktorou som bola v kontakte ja, ešte dokonca pri firme pôsobí, len nemala na mňa kontakt, tak to ma už napálilo ešte viac. Potom chodili s ponukou na šrotovné, narodeninové akcie, letné akcie a neviem čo ešte a zbaviť sa ich nie a nie, tak mi známa poradila ako na nich: čísla si ukladám ako nežiadúce a potom môžu spokojne volať, ja som pre nich nedostupná. Ak zavolajú z iného čísla, tak jednoducho uzavriem debatu, že som v zahraničí a telefón vypnem.

Dromedarr

S firmou mám bohaté skúsenosti, ale v poslednej dobe skôr negatívne.
Keď prišla firma na trh, tak to bol boom a každý kupoval hrnce hlava - nehlava. Vtedy sme aj my s manželkou kúpili kráľovskú sadu, len tak na odskúšanie a hlavne preto, že ich predávala moja švagriná a potrebovala sa nejak rozbehnúť. Nakoniec sme si ich obľúbili a začali sme dokupovať vždy nejaké novinky.
Potom prišla vákuovacia sada, tak stála akurát za nič. To boli vyhodené peniaze a väčšiu blbosť sme doma ani nemali. Manželka kúpila mixér, dodnes ho používa, je o.k.. Na lampu nás nahovorili už známy, dodnes sme ju ani nevytiahli z krabice a ani neplánujeme.
Teraz nás však už každý deň otravujú dealery a nedajú pokoj, sú doslova dotieravý. Aj dnes mám doma katalóg aj s cenníkom, ktorý nám nasilu nechala jedna pani, s tým, že si máme vybrať. Ja som jej vravel, že vyberať určite nebudeme, lebo nemáme záujem kupovať, ale zostalo to u nás. Odvtedy otravuje každý deň.
Zostal som ale sklamaný keď som mal reklamáciu a akonáhle dealer zistil, že kupovať nebudeme, tak sa k pomoci nemal. Toľko o serióznosti. Mojej susede tam zostalo niekoľko tisíc korún, takže ja určite už od nich nič nechcem. Na hotové nemám, lebo nechcem mať, sú prednejšie veci a dotovať firmu nebudem. Ceny majú neskutočné a nakoniec cenník je stavaný na odrb. Nám pani sama povedala, že máme pozrieť na najnižšie sumy, lebo za vyššie je to drahé.

1Ľudmila

Keďže už dlhšiu dobu obzerám ponuku tejto spoločnosti, nakoľko plánujem investovať do biolampy, dnes som objavila túto diskusiu a úprimne povedané, som rozhodnutá, že biolampu od tejto spoločnosti nechcem. Nie preto, že by som lampe neverila, lebo ju mám odskúšanú a to nielen od Zeptra, ale aj iných spoločností, ale preto, lebo v budúcnosti by som sa chcela vyhnúť otravným telefonátov od reprezentantov a už vôbec nie som ochotná tolerovať, aby prišiel reprezentant k nám domov. Ja sa už roky držím príslovia, môj domov, môj hrad a v žiadnom prípade tam nie som ochotná pustiť dealera a tobôž nie takýchto. Počula som veľa negatívnych názorov aj vo svojom okolí, ale pomaly mám problém stretnúť sa s pozitívnym názorom.
Doteraz som spoločnosť považovala za exkluzívnu, solídnu, so skvelými výrobkami, ale môj názor je už zmenený o 180 stupňov.

Sklamaná111

Ja mám tiež negatívnu skúsenosť s firmou a odvtedy ich ignorujem. Pred asi 2 rokmi mi volala jedna pani, že sa chce so mnou stretnúť, nakoľko firma si spomenula na moje narodeniny a mám pri nich hodnotný darček. Dvakrát som ju odmietla, ale keď sa už chcela natlačiť ku mne, tak som pristala.
Pozývala ma na kávu do kancelárie, keď som tam prišla boli tam ešte ďalšie 3 ženy, ktoré čakali tiež na svoj darček. Samozrejme, museli sme si vypočuť celú prezentáciu a potom nás začali nahovárať na ich výrobky. Vraj, mám nádherný darček a to neuveriteľnú zľavu na výrobky. Povedala som jej, že nemienim nič kupovať a tak začala sa ma vypytovať, že prečo si nechcem nič kúpiť a tak. Tak som jej hneď povedala, že spovedať sa jej nebudem a zdôvodňovať prečo niečo nechcem kúpiť už vôbec nie a ak dobre viem, tak ma volali na darček. Pripojili sa ku mne aj ďalšie ženy, tak nám vyložili naberačku na cestoviny a ešte nejaké 2 mini krabičky, vraj si máme vybrať. Otočila som sa, nech si takými darčekmi vypichnú oči niekomu inému, ja o to nestojím. Odvtedy ich ignorujem. Zásadne do domu Jehovistov a zepterákov nepúšťam a ani tam nechodím.

Ja4321

Ja mám podobnú skúsenosť s čističkou vody. Začal som sa o ňu zaujímať, ale prišiel ku mne jeden pán a neskutočne na mňa tlačil. Povedal som mu, že si kúpu premyslím a ozvem sa, lebo sú to peniaze, ktoré potrebujem zobrať z rodinného rozpočtu a rozhodujeme spolu. On na mňa vyhŕkol, že keď kupujem tú istú vodu vo fľaši za drahé, čo mi tečie doma, alebo ešte väčší humus, rodiny sa nepýtam, tak čo mám čo uvažovať a predsa jeho čas je drahý, mohol mať obchod, kým sa ja zabávam. Tak som mu povedal, že ho nejdem oberať o čas a peniaze. O 4 dni sa mi ozvala jedna pani od inej firmy, kúpil som čističku od nich. Síce bola o málinko drahšia ako od Zepteru, ale je kvalitná a mám 5 ročnú záruku.

Aktak_0

Tento týždeň som bola na jednom posedení, ktoré organizovala firma Zepter. Pôvodne ma síce pozývali na nejaké oslavy, darček a neviem čo všetko a nakoniec som tam sedela rovné 2 hodiny.
Po skončení posedenia a ukážke si ku mne prisadla jedna pani a začala sa ma vypytovať čo by som z jej ponuky vedela využiť. Páčila sa mi biolampa, ale určite nie za takú cenu a ona hneď na moje zdravotné problémy a ja blbá som jej začala rozprávať. Po chvíľke zobrala zmluvu a že jej mám dať občiansky preukaz. Ja som jej povedala, že ja si ale biolampu nekúpim a neviem prečo píše zmluvu a ona udivená, vraj, veď ju potrebujete. Hovorím jej, že potrebujem, ale nie som rozhodnutá o kúpe a ona drzo, že či lieky nepotrebujem a koľko stoja a vraj to neriešim. Tam a vtedy som sa rozhodla, že od Zeptra nikdy nič. Biolampu som si inak objednala včera, ale cez internet a lacnejšie a je to Zepter lampa. Keby ma nebola tlačila do zmluvy, mohla som to mať od nej.

K_a_t_a

Tak fajn, potom to znamená, že je koniec otravovaniu po telefónoch a pozvánok na rôzne prezentácie?
Dnes je už obrovská konkurencia, u každej spoločnosti rôzne možnosti a dokonca aj na internete splátkový systém na biolampu, takže v podstata máte pravdu, mnoho ľudí vás naozaj nepotrebuje.
Je smutné, že každý nadáva na firmu, ktorá vlastne aj seriózna môže byť, ale pokiaľ v nej pracujú takýto ľudia, tak kazia ich meno.
Skôr by si do svedomia mal vstúpiť človek, ktorý nanúti ľuďom výrobok, len preto, lebo vidí v nich peniaze.
Teda ak nepotrebujete kontakty, tak bude menej dotieravých ľudí na ulici a v telefónoch a menej podvodných inzerátov na postávačov na ulici.