Firma Zepter

Príspevok v téme: Firma Zepter
Ka_ta_ri_na

Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.

Akimon_T

S tými cenami je to tak zaujímavo ako celý Zepter. Veľmi som chcela odšťavovač od nich, ale 500 eur je na moju peňaženku otrasne veľa. Na splátky zásadne nič nekupujem, s Home Creditom mám zlé skúsenosti, máločo dodržia čo sľúbia a potom sa zepteráci dištancujú, že oni predaj len sprostredkovali. Na ich splátky tiež nie, lebo kým nemám tovar, mám splácať, budú vás napomínať a tak úprimne kde mám záruku, že firma bude aj o rok? Oni síce povedia, že sú tu už 20 rokov, ale s takýmto prístupom a v dnešnej dobe nie je nič isté. Nuž, povedala som dotyčnej pani, že to nechcem a teraz mi ponúkla ak zoberiem v hotovosti tak za 300 eur, čo je už pekná zľava. Takže jednať ako na trhu.
Ďalšia vec, keď mi jedna moja známa dala prefotiť cenník hrncov, s tým, že to ponúknem inému, tak tie hrnce majú neskutočnú cenu a aj v cenníku figurujú 2 - 3 ceny, takže oni si sami dávajú cenu, aká sa im páči a podľa ksichtu. O tom je Zepter.

1Elizabeth

Ja mám od firmy Z dosť veľa výrobkov, s niektorými som spokojnými, s inými pomenej.
Mojimi prvými výrobkami boli hrnce na, ktoré dodnes nedám dopustiť. Mám ich už vyše 15 rokov a dodnes ich používam denne a kvalita je stále tá istá.
Po necelých 3 rokoch presviedčania som sa dala zlákať na biolampu a to bola najväčšia blbosť v mojom živote. Mne nepomohla, dokonca som sa od lekára dozvedela, že chronický zápal kĺbov by sa svietiť ani nemal a hoci mi povedali, že práve on odporúča biolampy, bolo to práve naopak. Možno mi to povedali preto, lebo dotyčný lekár pôsobí v Piešťanoch a ja bývam od Piešťan zopár stovák km a asi im to nedošlo, že som tam každý druhý týždeň.
Za tým ma zlákali na mixér, tak ten by som nedala za nič na svete. Taký fajn mixér som ešte nemala a tiež ho už mám osem rokov.
Potom pribudol vysávač a manikúra. Manikúra skončila v kontajneri, lebo sa mi zničila za necelé 2 roky a môj reprezentant mi nebol schopný zohnať nástavec a to ani dodnes. Vysávač skončil v komore, lebo neslúži ani tak ako starý vreckový. Hanba spoločnosti, že vydá z ruky také nekvalitné niečo. Moja suseda mala starší vysávač, bol perfektný, ale nejaký dobrodinec od spoločnosti sa rozhodol "šrotovať", vysávač zbalil a nahovoril ju na taký istý šrot ako mám aj ja. Farba je síce pekná zlatá, ale to je všetko, čo je pozitívne na ňom.
Teraz ma nahovárajú na čističku vody, ktorú síce potrebujem, ale keďže už som mala u seba štyroch a ani jeden mi nevedel argumentovať, zrejme kúpim čističku od konkurencie. Možno výrobok nemajú top, ale aspoň oni sú slušní a nie drzí.
Čo mi na nich veľmi vadí je, že nerešpektujú ochranu osobných údajov a vlastne nič. Ak sa ich spýtam odkiaľ majú telefónne číslo, tak odvrknú od spoločnosti a to je všetko. Viem, že ho neberú zo spoločnosti, lebo zásadne som nesúhlasila s tým, aby ma vyvolával kde kto z ulice, ale volajú aj tak. Ak dobre viem, po 18-tej by už vyvolávať nemali len so súhlasom, ale im je to jedno. Minule mi zvonil pri bráne pán od firmy večer o 21-vej a išlo ma rozhodiť, lebo dcéra akurát uspávala vnučku.
Ak to mám zhrnúť, tak výrobky boli niekedy výborné, teraz už upadá aj kvalita a o ľuďoch ani nehovorím. Okrem toho mi pomaly pripadajú ako kočovníci, lebo sú vždy a všade, neodbytný a protivný a navyše drzý. Nepoznajú úctu, empatiu, nič. Taktiež sa mi strašne páči, že sú ako trhovníci, každý má výrobok za aký si ho zjedná. To je všetko vizitka firma a nie najlepšie, lebo v mojom okolí sa už Z každý len smeje.

KaťaG.

Ja by som sa skôr vykašlala na firmu a na tých, ktorý majú ceny po nebesia. Za 580 eur biolampa je dobrá cena a takáto cena sa dá asi len cez známych. Dnes už platí, že na zmluvu sa nakupovať neoplatí, lebo vždy sa dá dohodnúť inak, lacnejšie.
Ja mám starší typ biolampy, som spokojná, môžem povedať, že mi zachránila syna, nakoľko mal otrasnú ranu na chrbte po operácii. Mám aj novú lampu, lebo stará sa už opotrebovala, ale spokojná s ňou veru nie som. Ja som ju kúpila za 775 eur a najradšej by som ju dala preč, nechápem čo je na nej také drahé.

FedorováĽ

Moja skúsenosť s nákupom biolampy bola pred týždňom hotová tortúra. Najprv mi silou mocou chceli predať väčšiu biolampu za 1580 eur, čo som rázne odmietla, lebo na ňu nemám, ale vraj malá stojí vyše 1 tis. eur. Keď som odmietla aj toto, s tým, že si ju kúpim cez net, tak zrazu bola už "len" za 700 eur. Keďže ma už predtým poučili, tak som jednala ďalej. Ďalšia suma bola 670 eur, o 10 minút 650, potom 640 a keď som sa zdvihla, že to teda nie, tak bola 580 eur. Povedala som, že ani toto nie je pre mňa a tak nakoniec mám biolampu za 550 eur.

Pre "Baterku"

Ja mám tiež taký masážny prístroj a ten na baterky nie je. Mali by ste mať k nemu nabíjačku, ale ja mám 2 také masážne prístroje, ale nabíjačky majú rôzne, teda s rôznym vstupom.
Tu sa odpovede od reprezentanta sotva dočkáte, ak by ste chceli kúpiť, tak sa vám ozvú aj dvadsiati, takto nie.

Andy_1966

Ja som mala podobné skúsenosti ako aj vy, že ma otravovali donekonečna a pani sa nedovtípila, že asi kým ju nepošlem niekam pekne po slovensky, tak na mňa nezabudne. Raz mi zavolala akurát vtedy keď som išla aj tak buchnúť od zlosti, kvôli inému problému a darmo som sa jej snažila vysvetliť, že to nejde a nemám čas, aj tak si len hučala svoje, tak som jej povedala nech príde. Poznala som ju, predtým som si objednala od nej biolampu, ale už vtedy som jej povedala, že nič iné nechcem, tak ma to štvalo ešte viac. Býva odo mňa na vyše 60 km a dotrepala sa a ja spustila svoju básničku. Ja som ju zastavila a povedala som jej, že ja nič nechcem a ani si nepozriem, ale takto už snáď dá pokoj. Odvtedy je pokoj. Asi jej chýbalo ku šťastiu 120 km, takže stálo to zato. Odporúčam.

Juliana_L

Ja mám taký istý masážny prístroj, teda ak je to ten s tou dlhou rúčkou a otočnou hlavicou, ale ten nie je na baterky, ale sa dobíja. Mala by byť k nemu nabíjačka, ja mám bielu a masážny je biely, so sivou penou na rúčke a červenou hlavicou.

bAterka

Mam masazny pristroj s ruckou a neviem kam sa strkaju baterky nechcem ho cely rozobrat! Prosim opiste kam sa strkaju baterky neviem na to prist...

Xmark

Bejvávalo, niekedy boli v pohode, ale sú už otrasne drzý a to bez výnimky. Kým kupuješ, tak O.K, ak nie, tak uvidíte.