Chcem sa zacat zdravo stravovat ale nemam ponatia co jest. Je mi jasne, ze ryby a kuracie maso, ovocie a zelenina, ale co dalej? Mam kupenu hnedu ryzu, ryzove cestoviny a ryzove chlebicky. Musli nekupujem, vraj je to paradny bordel. Taktiez nic z muky a nic sladke (okrem ovocia) Mam aj sojove maso, nizkotucny syr Philadelphia a nejake nizkotucne biele jogurty, kuraciu a morcaciu sunku. To je zatial vsetko, lebo ostatne mi pride hrozne :(( Prosim dajte mi tipy ci to co mam je dobre a co mam este jest..Dakujem
Co mam jest ked skoro vsetko je bordel? Ktore potraviny su zdrave?
Ja nakupujem v polskom kazdy den maju velmi dobre vyrobky :):):):)
No toto by aj mňa zaujímalo :) Ak to vieš tak odteraz nakupujem len s tebou :D
numlock a ty vieš rozoznať, ktoré sú tie kvalitné výrobky, lebo ja nie :) alebo veľmi ťažko
Poľské potraviny vôbec nie sú zlé. Kvalita závisí len a LEN od objednávky.
Si myslim, ze dnes, ked vidim, co jedia mladi, same sladkosti, fastfoody, tak clovek, co si pridava i mrazenu zeleninu do jedla, je vysoko nad nimi co sa tyka zdravej stravy.
Vsetko je relativne.
Ano, tak ako pise NumLock, zavisi aj kvalita vstupnej suroviny a proces spracovania.
Viem, ze Bonduelle robi celkom kvalitne mrazene produkty.
Napriklad na mrazenom spenate to citit, je lepsi, nez nejake lacne mrazene spenaty.
Agar má v zásade pravdu. Dosť tiež záleží od výrobcu mrazenej zeleniny.
mrazena zelenina nic moc, ale lepsie, nez uplne ziadna.
Teda ked si robis napriklad ryzu, a nasypes do nej mrazenu zeleninu, tak je to o nieco zdravsie jedlo, ako ked si das ryzu samotnu.
Proste nejake vitaminy a vlaknina tam este ostali, ale nieje to ziaden zazrak. Je vsak rozhodne zdravsia nez konzervovana.
Ja ju pouzivam, ked som lenivy parat sa s cerstvou, skor kvoli chuti si ju niekde davam, nez kvoli zdraviu.
Jej vyhoda je ta, ze ju mas proste v mrazaku a hocikedy ju pouzijes, nesklame ta.
Ja prave jem ovci jogurt. Prosim vas on ma tak chutit? Je kysly:)