Chcem sa zacat zdravo stravovat ale nemam ponatia co jest. Je mi jasne, ze ryby a kuracie maso, ovocie a zelenina, ale co dalej? Mam kupenu hnedu ryzu, ryzove cestoviny a ryzove chlebicky. Musli nekupujem, vraj je to paradny bordel. Taktiez nic z muky a nic sladke (okrem ovocia) Mam aj sojove maso, nizkotucny syr Philadelphia a nejake nizkotucne biele jogurty, kuraciu a morcaciu sunku. To je zatial vsetko, lebo ostatne mi pride hrozne :(( Prosim dajte mi tipy ci to co mam je dobre a co mam este jest..Dakujem
Co mam jest ked skoro vsetko je bordel? Ktore potraviny su zdrave?
richardos to mi chces povedat, ze tiez nejes klobasky a slaninu??? bez tychto dvoch masovych vyrobkov by som asi umrel!:DDD nie je nic lepsie ako dobra domaca klobaska alebo aj z obchodu ale musi obsahovat vela masa. no to si viem pozriet na etikete, takze potom sa nebojim, ze by som jedol nejaky bordel!
To je len dobre Frantiska! Chvalim ta za to, ze si zakladas na dobrych sunkach. Ja tiez!
fifoo neviem, neviem...slaninu a klobasu uz nejem dobre dlho, kedze neviem, co tam vsetko pomelu....radsej si kupujem a jem len sunky, ktore obsahuju minimalne 90% masa...su drahsie ale to mne vobec nevadi...aspon viem, ze davam do tela kvalitu a nie len neaky odpad...
TREBA JEST VSETKO A S MIEROU! ANI SLANINY A KLOBASY SA NETREBA BAT :DDD
to máš pravdu swistica, že človek sa dozvie samé zaujímavé veci, keď nakupuje a číta etikety. preto to nepreháňam a kupujem, čo mi chutí :) napríklad: šunku najvyššej kvality od Krásna, Herkules salámu taktiež od nich, syr Niva, pečivo, zelenina, ovocie, rôzne jogurty a tak. človek keď nerieši, tak je najzdravší a nemusí si ani drahú stravu kupovať :)
gogora - dnes som prechadzala potravinami a doslova som mala pocit, ze zo vsadial na mna pozera nejaky jed :-)
Ano citam etikety, ale potom sa z desatminutoveho nakupu stava hodiny. A clovek sa dozvie i take perly, ze v chlebe sa nachadza soja a pod.
Napis nam priklad kvalitnych potravin, nech sa inspirujeme.
Pekny den vsetkym :) Idem sa vyjadrit k tejto teme, lebo si myslim, ze vobec to nie je tak, ze "vsetko je bordel". Mame kopu potravin na trhu, ktore maju kvalitny obsah, chutia vynikajuco a su aj cenovo dostupne. Treba si len otvorit oci v obchode a citat etikety!
...miruska ale ved vzhlad predsa vobec nie je dolezity:-):-)...podstatne je, ze chutovo bol dobry...hmm, ku gulasu si taky domaci chlebik viem predstavit, mnaaam...hned mi tecu slinky:-D:-D...a veceru ste si taktiez super zvolili, ta sunka je vynikajuca, poznam ju;-)
A práve preto to neriešim čo jem, lebo by som fakt nič nejedla, keby som všetko podrobne študovala:D:D:D Keď som v obchode, tak na čo mám chuť, tak to si aj kúpim aj je! Nejako veľmi sa neobmedzujem, no mám aj obľúbené produkty, ktoré si kupujem často:):) Tak normálne, ako väčšina ľudí:):)
V pohode Hena, mne to je uplne jedno kedy mi pises:-) Som rada, ze chutili. Tak ich teraz mozes aj castejsie robit:-):-D