Chcem sa zacat zdravo stravovat ale nemam ponatia co jest. Je mi jasne, ze ryby a kuracie maso, ovocie a zelenina, ale co dalej? Mam kupenu hnedu ryzu, ryzove cestoviny a ryzove chlebicky. Musli nekupujem, vraj je to paradny bordel. Taktiez nic z muky a nic sladke (okrem ovocia) Mam aj sojove maso, nizkotucny syr Philadelphia a nejake nizkotucne biele jogurty, kuraciu a morcaciu sunku. To je zatial vsetko, lebo ostatne mi pride hrozne :(( Prosim dajte mi tipy ci to co mam je dobre a co mam este jest..Dakujem
Co mam jest ked skoro vsetko je bordel? Ktore potraviny su zdrave?
detská výživa??? ale ktorá
tie bežné sú jeden veľký sajrajt, ľutujem deti, čo to musia jesť
viem o jednej vecicke ktora sa bezne predava aj v obchodoch a nemala by byt plna Eciek ani konzervantov, ani ftalatov z plastoveho obalu = detska vyziva:) ja mam od detskeho veku uz pomerne daleko, ale stale mi to neskutocne chuti a kupujem to po vagonoch :D
Treba jest len ovocie a zeleninu a i to len taku, ktoru si dopestujes sam. Potom zistis, ze vyzeras ako Mick Jegger a nejako pridlho zijes:)
jogurty čo vydržia už viac ako dva týždne sú všeobecne napchané sajratmi
tiež jem iba ovčí jogurt v tej sklenenej fľaštičke
nizkotucny jogurt urcite nie...ja kupujem bio selsky jogurt biely (ak z obchodu) resp. 100% ovci jogurt, ale je vseobecne zname ze v nizkotucnych jogurtoch su najvacsie sracky popridavane ...strasne vela umeleho cukru, zelatiny a aditiv aby aspon ako tak chutili... hej, s kavou suhlasim, tie co u nas bezne dostat su nekvalitne a predrazene...a to sojove maso mas bez GMO? lebo inak to jest velmi neodporucam, to uz radsej z bio obchodu sojovy lecitin na doplnenie vyzivy...ryzove chlebiky tie pufovane? tak toto nie :) tie nejedz :)
ja som teraz v zahraničí,, a tu si kupujem občas (2x zatial som si kúpila za pol roka :D) chlebík celozrnný,, ale to tu je veľkým písané že bez prídavných látok a z právého kvásku ;) a v zložení píšu len múka, voda, kvások, sol
takže čítam ja,
ale tiež nie som si istá, že píšu pravdu, snažím sa tomu veriť
Ebi, občas je aj komerčné celozrnné pečivo konzumovateľné, hlavne treba pozorne vnímať zloženie
ach jaj ,dobre som sa zasmiala :D
to nepapaj nic rovno :DD
a čaj tiež len svojpomocne nazbieraný ;-)
fuj ja si radsej dam caj tiez sa mi zda ze inst. kava je bordel :(