Mohli by ste mi odporučiť nejakú značku kvalitného nábytku? Potrebujem zariadiť spálňu/pracovňu a o poľský nemám záujem, lebo chcem, aby niečo vydržal. Máte skúsenosti s fi Decodom? Vraj ide o slovenského výrobcu s ocenením kvality Slovak gold.
Kvalitný nábytok
Mimila keď som bola osobne pozerať takú postel, tak to navrchu bol ako vrchný matrac cez celú posteľ.
A pod tým normálne dva matrace. Na pravej aj ľavej stranke, ale je to fajn. Príde mi to aspoň teda dosť praktické. Len my sme ešte nevybrali takú posteľ aby nám dizajnovo sadla.
miriamma ten vrchny je na kazdej takejto posteli? je to akoze komplet aj na jeden aj druhy matrac?
jamiska nevylezi sa ti boxspringova postel s matracom ako nejaky penovy matrac klasicky, je to dobra vec, ked sa kupuje takato postel, aj moji svokrovci teraz si ju objednavali, lebo mali v spalni taku nizku postel a to svokor furt nadaval, ze zle sa mu vecer lahina a ze rano vstat ani za svet :D
Jamicka väčšina postelí tohto typu má kvalitné pružinové matrace ktoré veľmi veľa vydržia, nie je to ako pri penových, že za rok, dva sú preležané.
Miriamma ty máš takýto typ postele? A už dlhšie? Lebo to ma zaujíma, že vlastne s odstupom času, či ozaj je to dobré, či sa nevyleží, čo potom.
Mirinka podľa mňa tak okolo tisícky je v pohode. Pretože keď si vezmeš, že ku klasickej posteli ešte aj matrace by si musela dokupovať, tak by si obišla cca rovnako. A keď vyberieš boxspring máš to vybavené :P
miriamma a koľko je taká normálna cena za takýto typ postele? akože, čo je OK a čo je už veľa?
ondrej nie, to už máš s matracom a ešte aj navrchu máš taký na celú posteľ, okolo 4cm má, taký proste vrchný ;)
Zdenka podľa mňa áno, sú to kvalitnejšie, prepracovanejšie postele oproti napríklad kovovým a takým, my sme raz mali takú že keď sa drahý v noci otočil, tak som sa hneď prebrala, či posteľ sa nerozíde a pri takejto boxspring to nehrozí.
sú takéto typy postelí aj akože pevnejšie? Že znesú aj vyššiu váhu??