Mohli by ste mi odporučiť nejakú značku kvalitného nábytku? Potrebujem zariadiť spálňu/pracovňu a o poľský nemám záujem, lebo chcem, aby niečo vydržal. Máte skúsenosti s fi Decodom? Vraj ide o slovenského výrobcu s ocenením kvality Slovak gold.
Kvalitný nábytok
to je sranda, kazdy to ma inak, ja zase som rada, ked idem aj sama a ze mozem sa pomotat, povyberat, pokombinovat, ja si to posledne roky dokonca uzivam, ked tak mozem ist. Ja by som aj nejaky koberec prijala, mali toho este dost??
Ingara takze v tvojom pripade sa tam oplatilo ist hej? Tiez by som si rada urobila taky vylet, len to budem musiet drahemu povedat, aby sme isli, lebo samu ma to moc nebavi vyberat, su veci ktore proste som rada ked robime spolu :P
akoze moc nie som za take, ze davat darceky vopred, ale toto co si pisala uplne chapem, postel to nie je taky obycajny darcek a je lepsie ked takto vopred a budu moc uz na nej aj spat a bude vybavene ;)
Boli sme pozriet u Kondelu v Bratislave, ked mi tu pisali, ze maju vypredaj...Tak sme hned aj kupili a nevahali...Sme sa uz aj bavili ze im to pojdeme skor zaniest...Nech sa dobre vyspia...A potom im to na Vianoce uz len pripomenieme...
jancovka tých postelí je dnes už veľa, aj značiek, aj obchody majú rôzne a teda poviem ti, že dobre sa aj mne v takej posteli spí, najskôr som sa tomu bránila, reku nepotrebujeme novú posteľ, ale dobré, že ma muž ukecal :P
to je inak fakt, ja by som sa na manžela ani spoľahnúť v tomto nemohla, že spolu niekam pôjdeme alebo niečo, pretože on málokedy uzná, že niečo domov potrebujeme, že niečo by sa nám hodilo :D
to ani necakaj a nevahaj, ked s muzom chces ist treba mu povedat a ist, pretoze si to vedia muzi velmi rychlo rozmysliet :D
To vazne takto maju?...A dokedy?...By som mohla manzela nahovorit, to by sme sa isli pozriet, lebo chceme si kupit do obyvacky nieco na dokumenty a taketo vec...Akoze na odkladanie...
Ingara skus pozri u Kondelu, maju v Novych Zamkoch a v Bratislave vypredaj vystaveneho nabytku, co si myslim, ze by ta celkom potesilo, by si aj coto usetrila, mne to kamoska volala, ze bola pozerat a ze perfektne ceny, tak sa chystame zajtra tiez :)