Kvalitný nábytok

Naty63

áno je tenučký, dobre, žiadny problém, mne padol do oka pre tú kombináciu farieb...že je taký jednoduchý, taký jemný a nadčasový, že vieš čokoľvek zladiť...kamkoľvek ho dať tak proste ukáže pekne...máme ho z obchodu Kondela...majú veľa kadejakých kobercov, aj s vyšším vlasom, nižším, kadejaké, ale tento proste mi padol do oka...

Kebybolokeby

Tiež si myslím že sa na koberce dosť usadzuje prach. Mávali sme ich, teraz preferujem len jeden menší pod stolom a presne ako bolo písané aj lepšie sa vyčistí keby dačo.

mimila

koberce dnes su uz rozne a krasne, mne sa nepaci to, ze teraz si vela ludi zacalo zase davat celoplosne, podla mna su to lapace prachu, je lepsie mat viacero mensich, ktore vies povysavat, vytepovat, ovela lahsie sa proste udrziavaju

kristiyna

pozri si u Kondelu, tam maju krasne koberce, aj okruhle, mame z tade aj v chodbe aj v spalni a za dobre ceny, takze tam sa oplati pozriet a aj rozne velkosti, ze z jedneho typu napriklad :)

kollki

Celoplosny, to by som nedavala. Ale nejaky ku sedacke, to kludne. Tiez si teraz vyberam. A pozeram aj pod jedalensky stol do jedalne, ze aky by sme dali, tam by som brala okruhly.
Len chcem nieco take jednoduche, neutralne, v smotanovej farbe :)

ZemanuelaZ

je to dobre, aspon teda ja to tak vnimam, lebo ked sedis na sedacke, nohy mas aspon na koberci, nie je zima od noh a teda dnes uz take kadejake krasne koberce su :)

dadulamil

Viete mi poradiť či je dobrý nápad dať do obývačky k sedačke koberec?
Stále som taká, že neviem sa rozhodnúť, či do toho ísť alebo nie, či nejaký vybrať. Preto ma zaujímajú vaše skúsenosti.