Kvalitný nábytok

Mona1

mate nejaku skrinku v obyvacke nieco take ako komodu, na uteraky, na take bezne veci?
chcela by som nieco take do obyvacky, aby som mala pokope aj papiere, aj miesto na uteraky, ked k nam niekto pride, lebo to su take veci, ktorym neviem nejako inde najst miesto :(

kolacikova

..danielka to aj ja, keď som bola mladšia nevadilo mi vôbec po tme pozerať či už film alebo seriál..teraz mi to robí problém..keď zhasnem tak do 5 minút som schopná zaspať..tak keď svietim aspoň sa mi to nestane..

danielka216

toto co pisete je vsetko fajn, ale ja ked kukame televizor vecer musim mat svetlo zazate, takze my mame lampu stojacu pri gauci, to musi byt :D

mirinda890

syllona to jasné, že nie do každej ja by som povedala, že osvetlenie sa hodí predovšetkým do moderných obývačkových skríň, do leských :)

syllona

Ahojte!
Mimwi podľa mňa je to dobrá vec. Dobre to vyzerá, keď je aj podvečer, že už tma a nemusíme mať svetlo zažnuté.
Takže ja som za, je dobré to mať. Ale zase nie do každej obývačkovej steny sa to hodí, takže treba podľa mňa v obchode pozerať také steny, kde je to akoby už od výroby tak mienené ;) Že by tam malo byť to osvetlenie ;)

wudia

Dobre je to, to suhlasim, ja napriklad nemam rada, ked vecer kukame telku a bola by uplne tma a len telka by isla.
Mne sa vtedy aj tak horsie nejako pozera :/

celebrita

mimwi prečo by to bolo zbytočné? Napríklad večer pri pozeraní nejakého filmu, keď to svieti tak to môže byť super také intímčo, také osvetlenie, aspoň teda z môjho pohľadu, to môže byť fajn, ale chápem, že niekto kto to nevidel ešte tak možno si to nevie predstaviť :)

tifaniass

Radinus dakujem...Som netusila, ze si mi ju poslala...Nevyzera zle, je taka svetla, priestranna...Taka jednoducha, ze nic nejako precackane...Toto mam aj ja rada...Takyto styl, je to podla mojho gusta...:)

syllona

Mirinda asi áno v tom máš pravdu :)
Je dobré keď je to také akoby ukryté, že neni vidieť, kedysi to práveže bývalo inak. Že všetko bolo presklené, samé uložené čajové a kávové súpravy, dnes našťastie tento trend pominul ;) Ja som si zakúpila už tiež v Tempe Kondela obývačkovú stenu aj s osvetlením lebo mi to fakt padlo do oka, takže ja sa už tiež vytešujem :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.