Kvalitný nábytok

wudia

Zlatusa a to je fajn, nie??
Mne sa celkom paci aj to, co radinus pridala fotku, ale su aj rozne ine krasne obyvackove zostavy, ja keby som mala viacej obyvaciek, tak by som sa vedela vysantit a pokupovat, teraz som si vyhliadla taky krasny koberec a stolik do obyvacky, tak to si idem poobjednavat :)

zlatusa

Síce niektoré kúsky sú pekné, ale podľa mňa zbytočne drahé, dá sa nábytok do detskej izby zohnať aj za lepšiu, dostupnejšiu cenu si myslím ;)

zlatusa

Mirinda kamoška tá napríklad má len takú, že len pod telkou takú úzku skrinku, som sa jej pýtala, že kde proste má takéto veci jak si aj ty popísala, lebo šak to neni možné aby všetko zmestila do takej malej skrinky :) A povedala mi, že nezmestí, že preto to aj prestali kupovať :D A dokonca aj schudli skrz to :D Reku pekne pekne :D

mirinda890

syllona jo to je dobré, aj keď ja napríklad som rada, keď neni nič vidieť, predsa len aspoň môžem mať aj kadejaké dokumenty poukladané v skrinke, aj rôzne slanosti napríklad a nik to nevidí :)

syllona

Radinus toto vyzerá tiež fajn. Že vieš nejaké veci aj schovať a čo chceš nechať na očiach to necháš, to je dobré riešené ;)

radinus022

posielam ti fotku tej obývačky, čo sa mne páči v Tempe Kondela ;) Je podľa mňa taká nadčasová, že ma neomrzí a páči sa mi aj to presklenie, tam by som si dala, čo mám také rôzne suveníry aj z dovoleniek a tak. Kukala som ju aj v bielom, ale v tomto dreve mi tak viac padla do oka, je to podľa mňa také teplejšie, že tak útulnejšie bude obývačka pôsobiť :)

syllona

Mne sa to takto páči, ale neviem si to doma predstaviť, neviem si to naživo predstaviť, preto som taká zmätená z toho :)
Že neviem čo urobiť aby to bolo dobré :)

wudia

Mne sa to napriklad paci, ze vecer pri telke nemusis mat nic zasvietene len to v skrinkach, to svetielko.
Len napriklad moja mamka to nemusi, ta nejako neni zastancom toho, to je podla toho co sa ti lubi :)

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.