Kvalitný nábytok

mimwi

Patrisienka: Akú hojdačku máš na mysli? Akože nejaké kreslo na hojdanie, či originál takú hojdu ako na záhradu?

patrisienka

Pri detoch je to ine. To je jasne, tym som ale pokupila biely nabytok a k tomu to kombinujem farebne aby mali radost, lebo mas pravdu, ze v detoch to povzbudzuje kreativitu.
Aj farebny koberec som im dala, aj dokonca hojdacku sme im teraz nedavno s drahym kupili :)

wudia

Patrisienka aj detsku izbu si ladila v takych farbach? Hadam si detom dopriala viac farieb, ktore ukludnuju a aj podporuju kreativitu ;)

patrisienka

Jancovka, ale to nie len u vas, to aj u nas by bolo podobne, my tiez si davame pozor ked nieco kupujeme, ale teda nebolo to tak zakazdym to je fakt. Skor sme dbali na to aby nam vsetko k sebe ladilo, kombinovali sme drevo, sivu farbu a bielu a tak nech to proste vyzera moderne, avsak prichod potomkov nam to tak nejako zmenil, ze prioritou su ine veci.

jancovka

Danielka ak máš deti tak dozaista bude asi najlepšie dať zrkadlo na stenu, kamarátka tá ma tak, že ma o stenu opreté to je pekné, ale pri deťoch by som povedala, že to nie je moc funkčné. Neviem či by u nás neskončilo najskôr asi rozbité :D

danielka216

mna by zaujimalo ake zrkadlo mate v chodbe?? Lebo to nemam vobec predstavu, ze ake tam dat, mali ste v zostave?

Janamicha123

Veronika to ano to v takychto pripadoch to mi je jasne, len som chcela vediet, ze ako to je po cenovej stranke, lebo teraz tie zostavy, co sa daju kupit akoze cele tak su cenovo velmi prijemne, tak som myslela, ci toto podobne vychadza alebo o nieco drahsie, nech mam predstavu, ked ma chyti zase nejaky osial a budem chciet menit a kupovat novy nabytok :D

kolacikova

..stále to vychádza lacnejšie akoby si si to dávala robiť na mieru, aspoň v tom obchode, čo radinus napísala..ale je fakt, že sú aj niektoré predajne s nábytkom, kde nakúpiš ešte aj drahšie jak na mieru.. :D

Veronika879

janamicha záleží čo by si chcela, to je rôzne, ale myslím, že je to tak lepšie keď ti niečo rozmerovo nesedí. Lebo teda napríklad kamarátka tí majú na chodbe taký výklenok, do ktorého akože má ísť zostava a teda hocičo jej tam nesedí, preto je toto dobrá voľba.

Textová Inzercia

Preukázaná účinnosť: 100 hodín nonstop hydratácie

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.