Tak pokračujeme. Život je na pisoár. Už takto z rána. Váš nie?
Život je pisoár
Poznal som jednu ING., co ma dochodok na depresiu, aj pri mne plakala, ale mne to prislo take plakanie na silu, este mi radila ako sa dostat k dochodku. Potom jej primarka povedala, ze je alkoholicka a dochodok jej zrusili. Vtedy by ste ju mali vidiet plakat - ha, ha, ha.
MultiLevel - ja ti názor neberiem ale prečo existuje takéto fórum? Prečo existujú sociálne siete? Pretože ľudia potrebujú pre život druhých ľudí :)
Ja som mal depresie a nemohol som v priebehu dna spravit takmer nic a ked som mal nieco spravit, tak som si myslel, ze to nezvladnem, aj malickosti.
Ono o IQ ani neide. Ak sa clovek nevie roky dostat z toho, ze nema ziadnu pracu a ziaden prijem, tak logicky pride depresia. Ja mam kamosa, co ucil na vyske a teraz je uz dva roky nezamestnany. Uz sa ani neholi, vyzera jak bezdomovec.
Ja v tej horucave ani neviem, co chcem povedat:)
kolki z tych, co tu vypisuju ako im je len hrozne zle maju skutocne depresiu, mily Mimulus? Ano, aj ja som v puberte zvykla vraviet - mam depresiu :D Prd makovy to je a nie depresia. Precitaj si clanky od ludi, ktori ju skutocne maju a ktorym to nici zivot. Ti zvycajne nemaju naladu, ani chut sediet cely den za pc a stazovat sa.... :)
p.d. - s tým IQ nesúhlasím - myslím si, že je to práveže naopak. Možno ja som osobne dement ale ľudia ktorí takým niečím trpia majú veľmi vysoké IQ a ešte väčšie EQ.
Ja sa ani necudujem, ze ma vela ludi depresie, ked maju priemerne IQ, o to by ani neslo, ale vacsina nema ziadnu kreativitu, ziadnu flexibilitu, o nic sa nezaujimaju, tak ani nic nevedia. Byt obmedzeny je fakt ako cikat do bid it-u:)
Mimulus, ci si o tebe myslim to, co o zakladatelovi temy? :D A co si mam akoze o tebe mysliet? Ja ta nepoznam a nemam ani tolko casu, aby som tu sedela a citala vsetky tvoje prispevky a tym zistovala cosi viac o tvojom zivote :D Neviem o tebe nic, len ze mas nick Mimulus, thats all :D
A ty si myslis, ze ja som nikdy nebola na "dne" a teda neviem akoby som reagovala na mieste zakladatela temy? Ze som sa nikdy netrapila a podobne?? :D Nuz, tiez som sa kedysi trapila a ked radim to, co radim, tak asi len z nejakeho dovodu to bude :)
Ked mate depresie, rieste to s psychologom.....Pri niektorych ludoch mam ale pocit, ze su mudrejsi ako vsetci psychologovia dokopy a vedia si pomoct aj sami :) Nuz, nech sa paci :)
No ako dobre. Fakt neviem, čo životodarné sa dá robiť po práci o šiestej.
Píšte do tejto témy a nezakladajte už ďalšie iné..