Život je pisoár

p.d.

Ak si niekto mysli, ze ma depresiu, tak by sa mal dat vysetrit psychiatrom. To je zodpovedne, voci sebe, aj voci inym (ktorym by sa mozno zilo lahsie).

Lulita

hej presne dal kavu a zacal od rana vyplakavat na nete :)) namiesto toho aby si isiel pracu hladat, alebo pomoct niekomu

my co drieme za par v týchto horucavach bez pitneho rezimu my mozme frflat....

MultiLevel

p.d. to ano...a samozrejme nemozem nikomu na dialku hodnotit psychicky stav a hovorit, ci skutocne niekto depresiou trpi, alebo nie.
Ja len pisem, ze ludia vo vseobecnosti straaaasne radi pouzivaju toto oznacenie, pricom sami ani nevedia, co to depresia je :) to je vseee

p.d.

Tazko povedat, v akom stave je clovek, ktory pise prispevok, to len na margo.
Ak ma clovek vztah na FIGU a napriek tomu v nom zostane, tak sa moze zruinovat. Kazdou fackou trochu ini sme, do zivota drahe zapisne.
Tento lahky usmev nic uz len tak neskrivi, aj tak sme stale frajeri:)

MultiLevel

p.d. pekne opisujes priznaky depresie...Snad niektori jedinci pochopia, ze len fnukaju a nevie ako by svoj stav pomenovali a tak tomu daju nazov, ze "depresia"...Ale od skutocnej depresie to ma daleko

p.d.

Ja som pocas depresii neplakal ani raz a ani raz mi nebolo smutno. Bol som akoby vnutorne zviazany, nic som nemohol spravit, bol som zablokovany, stale som len lezal, ja som bol hotovy. Mozno to nebola depresia a depresiu maju ti, ktori tvrdia, ze ju maju:DDD