Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veštice a numerologia

Príspevok v téme: Veštice a numerologia
karinla

dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory

liliam

ahojte mam problem nedokazem si poradit s mojou buducou svokrou potrebujem naozaj dobru vesticu s okolia zvolena a b. bystrice prosim napiste mi na moj email livia.goralova@centrum.sk

paris2810

Ahojte! Ak by mi niekto vedel pomoct bola by som mu velmi vdacna, hladam vesticu z okolia Prievidze, som v dost tazkej situacii a neviem ako dalej, ak niekto nieco vie, prosim napiste mi. Vopred dakujem! Lenka

rr

Ahojte, surne potrebujem kontakt na nejaku dobru jasnovidku, ci jasnovidca. Len nie tarot a pod. veci. Ak by ste o niekom vedeli dajte mi vediet, je to surne. Dakujem

habibi999

Ahojte,
chcela by som vas poprosit o radu, ktoru vesticu by ste odporucali a poslali mi na nu kontakt. Budem velmi vdacna, vdaka

poliewoocka

Vestenie ovplyvnuje buducnost,pozor na to!Ked vam napr. niekto predpovie,ze zajtra stretnete muza svojich snov a vy sa na to spolahnete a budete robit nieco uplne ine,ako ste mali v plane...asi tazko.Vestit by som si nedala.