Veštice a numerologia

Príspevok v téme: Veštice a numerologia
karinla

dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory

mafina

ak bolo 5o % zien aspon na jednom potrate, pravdepodobnost , ze nejaka zena bola na potrate alebo nebola , je 5o percentna

mafina

take novinove necitam a nikdy som si nedala ziaden urobit, takze to neviem posudit. Hodnotim iba to, co si viem logicky zdovodnit.

fgf

no myslel som to tak, ze na potrate si bud bola alebo nie - 50 na 50
a niektore veci sa daju vycitat aj z toho ako sa pri tej vestici spravas, aj podvedome...ale nakoniec nevylucujem aj moznost ze to je fakt dobra vestica...mimochodom veris horoskopom?

mafina

nebudem nasilu nikoho presviedcat, to by som musela povedat vela veci zo svojho zivota, a to zase nepotrebujem.
ale ked uz aj tie dve veci, ktorych pravdsepodobnost si ohodnotila na 50 % sa splnili, tak to o niecom hovori. Myslis, ze 50% zien bolo na potrate?

fgf

mafina, podla mna to nic nedokazuje...ked ti povedala, ze si bola na potrat, tak mala 50% sancu ze uhadne, a v tom druhom pripade detto...

lusya

poznam jednu vesticu, vola sa Euryale a zije v Presove, vesti s karat, a robi aj numerologiu, je fakt dobra,jej telefon je 0907621966,

montrela

Dobre, tak nemusi byt len Kosice, moze byt cely vychod ;) chcem sa opytat: Kolko si mam asi nachystat koruniek???Je to draha zalezitost??Dakujem