Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veštice a numerologia

Príspevok v téme: Veštice a numerologia
karinla

dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory

kofola

Ahojte,

ja som bola u 2 vestic. Jedna sa vola Vanesa a druha Gerta. Obe su z Blavy. Ich predpovede boli uplne odlisne. Poznate ich niekto????

xox

dada55

ahojte mam skusenosti s numerologickou a zatial jej vsetko vsetko vychadza. Beriem ju skor ako psychologicku, ale je zaujmave ze vzdy vie co ma caka no nehovori mi to priamo dava mi taku tu neistotu aby ma neovplyvnovala a aj tak to dopadne tak ako mi hovori...

koli

mafina: prosim ta aj ja by som bola rada dostala kontakt na tu kde si bola ty, lebo a som bola vlastne tento rok 3 krat a všetky sa zhodli, ale je to opačne:-O, takže netrafili, mali sa mi urovnať vzťahy a rozvádzam sa asi tolko...

tretra

Ahojte,

poznate niekto Vesticu Vanesu z Bratislavy? Dala som si u nej vestit 2x a mam pochybnosti. Trvdila mi ze vsetko dopadne v mojom vztahu dobre, a priatel sa so mnou rozisiel. Dala som jej vediet ako to vsetko so mnou dopadlo, a ona aj napriek tomu tvrdi ze sa dame dokopy. Mam velke pochybnosti. Prosim napiste ak ju niekto poznate.

S pozdravom

zahadna

Lusya ahoj ja mam otazku na tu EURYALU je vestica alebo numerologicka? ja som uz tolko x sa objednela u vestkyn ale eni raz som neprisla lenze tento krat je to silnejsie ako ja musim tam ist mam vela nezodpovedanych otazok achcem vediet ci to tam vidi aj ta vestica, odpisala som si jej tc len neviem ci je vhodne jej volat ked nie som si ista ci vestí mohla by si mi odpisat nameil dakujem s pozdravom zahadna

kajacik

ahojte, no ja som uz bola pri vesticiach 13 krat a stale idem k nejakej novej, ja som nimi posadnuta. Daco sa mi uz aj splnilo a daco si musim este spomenut. Dobra je v Leviciach a potom jedna aj v BA.