dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory
Veštice a numerologia
moja sestra bola u jednej spanielky v Rakusku,este ked tam zila,ta jej vyvestila presne vsetko do detailov,co ju caka v buducnosti.stalo sa tak, no bohuzial mala pravdu, lebo to neboli zrovna najlepsie spravy..
tiez najprv bola u jednej v B.Stiavnici,nic moc,ale z tejto skoro padla na zadok:-), ked sa to vsetko zacalo pomaly plnit...
Ja som bola u p. Zubkovej v Stiavnickych Baniach pred 15 a 13 rokmi, ale nic sa mi nesplnilo. Potom som bola asi 3 krat u Inez vo Zvolene, tiez o nicom, nieco vedela dobre ale v takych podstatnych veciach co ma zaujimali tam sa teda netrafila. Dalej u Adey v BB, no ta bola ulne o nicom. Taktiez numerologicka Svetlana Simurdova z BB, ta tak na 15 percent mala pravdu ale inac o nicom. Zatial ako tak co aspon trochu vyslo bola v BB Karin. Takze nic moc, radsej si za tie peniaze kupne nieco pre potesenie.
pre miriamku.
myslela som si, ze sa to stane najneskor do pol roka,,, a nestalo,
predpovedala mi, ze mi budu isty ludia robit problemy, potom to vobec tak nevyzeralo, prave naopak..a zrazu sa objavili...od predpovede to bolo 9 mes.
ahojte.
mam otazocku...nevie niekto o vestici, naozaj dobrej v banskobystrickom kraji?
myslim ale taku, ktora nedava len vseobecne odpovede,resp. len spaja to co clovek naznaci -aj ked ja vzdy mlcim radsej-alebo len tak typuje...
dakujem za odpoved
A v akej časovej dostupnosti? Pretože čo mi predpovedala, týka sa to vzťahov, ale som si na 90% istá , že budem reagovať opačne, aj keď nikdy nehovor nikdy. No uvidím čo mi život prinesie, ale myslím, si že to potrvá ešte dlho. Ozaj čo si myslíte, na aké dlhé obdobie dokážu predpovedať budúcnosť?
ak sa ti zivot ukazuje inac, to neznamena, ze to bude inac.
Bola som kedysi u jednej vestici, tiez mi nieco predpovedala.... Vobec to tak nevypadalo, presne naopak a predsa mala nakoniec pravdu. Doslo k prudkej zmene, ktoru som absolutne necakala.
Ahojte, čo sa týka veštenia, mám na to taký rozpoluplný názor. Volala som jednej veštici, a tá mi povedala celý doterajším život, ktorý sa zhodovol so skutočnosťou, ale predpovedala mi aj budúcnosť a tá sa mi zatiaľ črtá úplne opačným smerom. Potom som si to chcela potvrdiť u jedného veštca z KE a ten zatiaľ zhrabol financie a ani po mesiaci sa mi neozval, tvrdí, že má toho strašne veľa.
pre mafinu.
ahoj..zaujalo ma tvoje pisanie a ako pises o vestici..ja som bola u jednej a bola som spokojna, ale chcela by som si to potvrdit aj u inej vestici, ci sa zhodnu.Mam problem s partnerom a ona mi nieco povedala, len by som si to chcela potvrdit, aby som neurobila zivotnu chybu.Chcela by som ta touto cestou poprosit o kontak na tu vesticu a este aj odkial je a nejake info.Moj mail je marcelkad@post.sk..VELMI PEKNE DAKUJEM.