Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veštice a numerologia

Príspevok v téme: Veštice a numerologia
karinla

dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory

oasis

Venujem sa numerologii,tarotu, regresnej terapii-riesenie problemov cez minule zivoty,meditaciam. 0918901697 Žilina

fifulka

riaaa a ty si ju vyskúšala a je dobrá? A kolko a vlastne platí? dakujem ja mam teraz zlu situáciu a velmi by mi to mohlo nakopnut rozhodovanie

lulik

riaaa a ty si ju vyskúšala a je dobrá? A kolko a vlastne platí? dakujem ja mam teraz zlu situáciu a velmi by mi to mohlo nakopnut rozhodovanie

silili

riaaa

Ahojte! ja mám číselko na jednu vešticu,ktorú vyskúšalo niekoľko mojich známych a chvália ju. stačí jej zavolať a po telefóne odpovie 0900511020(nie je to audiotextové číslo, takže korunky vám veľmi neodráta.
ja mám skúsenosti s p.Zúbkovou zo Štiav.Baní, bola som u nej 2x, ale už by som nešla-veľmi všeobecné odpovede!

roman5555

Viete mi dat kontakty na nejake vestice v Košiciach alebo v Banskej Štiavnici. Alebo viete kde by som ich našiel . Dakujem

kofola

Boli ste niekto u pani Izabeli v Novych Zamkoch? Je spominana aj v tejto konverzacii. Ja sa snazim s nou spojit uz niekolko dni ale ma vypnuty telefon. Mozete mi niekto pomoct ako sa s nou da skontaktovat??? Vdaka