Veštice a numerologia

Príspevok v téme: Veštice a numerologia
karinla

dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory

janka23

Ahojte, ja by som potrebovala kontakt na nejaku numerologicku vo zvolene alebo v banskej bystrici ak by mi vedel niekto poradit. Dakujem

host

Ja viem, ze na tom nieco je. Cloveku samemu sa nieco sniva.. ked nie je velmi zablokovany. Mne sa jednu noc snivalo, ze si obuvam ocinove slapky a ako ked date magnety.. tak nesli nohy do nich obut. Dalsi den som o ocina prisiel. A odvtedy uz skoro sa venujem podobnym veciam. Napriklad by som velmi odporucil ludom reiki kurzy.. to je velmi dobra investicia a ak mozem doporucit tak ja som absolvoval vsetky u pana Hodeka.. Ono vam to velmi pomoze. A taktiez v tazkych obdobiach ludom pomaha priroda a tam treba ukludnit dusu. Je to krasne. A vsetko aj to zle som si uvedomil ze ma svoj zmysel. Mne sa to muselo stat preto, aby somsa dalej posunul. Prajem vsetkym pekne dni. Inak skuste aj kamene alebo poradim este terapiu na cely zivot. Malujte si zvyraznovacom tym kriklavo zltym nad pupok kruh o priemere cca 3-5 cm. A pocas dna sa zbavite stresu. Inak k pani svetlane simurdovej sa idem skusit objednat. Mojej sesternici to vyslo takmer vsetko..
Ale neradim chodievat casto.. pretoze mozete vybudovat zavislost .. clovek najviac vie pomoct sam sebe.. ROBTE DOBRO.. a ono bude vam:)

miriamka

Ahojojky.
Dnes sa mi ozval aj ten veštec, ktorému to trvalo pekne dlho a musím povedať, že na 90% mi povedal to isté čo tá prvá veštica. Takže neviem čo si mám o tom mylsieť, ale nerobím si ťažkú hlavu a snažím sa ísť ďalej po svojom.

lylyna

Dobry podvecer. Som tu nova ,ale dufam ze sa nebudete hnevat ,ze som tu prispela.Zaujimaju ma veci medzi nebom a zemou.Nikdy som nebola u vestici ale raz som volala na tex a pan Adam mi povedal ze som jasnozriva. Chcem sa Vas opitat ci ho nahodov niekto nepozna ma 56.rokov .Dakujem PS.Prajem Vam vsetkym len vsetko dobre.LYLYNA

miriamka

Tiež som vyhľadala vešticu keď som už nevedela k m z konopy. A Dospela som tam, že zatiaľ nikoho kontaktovať nebudem Ale nikdy nehovor nikdy. Všetci sme zcedaví čo nás čaká, aj ked nám povedia, možno len malý klam, drží nás to v nádeji, pokiaľ je to pozitívne.

nara

bola som tiez u p.Zubkovej v Stiavnickych Baniach prvy krat asi pred 6 rokmi a potom druhy-krat pred 5 rokmi mne povedala zopar skutocnosti, ktore sa uz odvtedy stali, resp. vsetko co mi povedala sa stalo. Pred par mesiacmi bol u nej manzel a vedela presne preco prisiel...nuz nieco medzi nebom a zemou jestvuje...ja som vesticu vyhladala dva-krat a bolo to v tazkom zivotnom obdobi,ked som si potrebovala utiedit myslienky,no uz som rozhodnuta ziadne vestice nevyhladavat a verim ze po tazsich rokoch uz pride lahsie obdobie ...

miriamka

No netuším, lebo niekto mi povedal, že predpovedajú budúcnosť len do 1 roka. Ale nemyslím si, lebo tá moja veštica nehovorila síce nič konkrétne ale tak v globále s výhliadkou viacerých rokov. Uvidím, čo sa ďalej udeje v mojom živote. Len mám taký pocit, že niečo naozaj na tom je, pretože mi dokázala aj poradiť , ukľudniť ma a keď bude niečo vidieť, povedala, že mi bude volať. Bola to taká zvláštna pani, pretože mi naznačila, že som aj urieknutá. Aký máte na to názor? Môžu naozaj človeka urieknúť?