dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory
Veštice a numerologia
Verím? Neverím? Moji klienti sa ku mne vracaju stale znovu a znovu, pretože sa presvedčili že to funguje. Samozrejme určité percento je aj viera. A čo je už dnes zadarmo. Davame spustu penazí za alkohol, cigarety alebo aj jedlo ktoré nakoniec často končí v kontajneroch. Tak prečo neinvestovať niečo do seba. Teda ak mam pocit, že si neviem sama rady so svojimi problemamy, hlavne teda zdravotnými, prečo to nevyskušať? Venujem sa numerologii, astrologii a tarotu. A rada Vám pomožem. Alenka
NEVERIIIIIIIIIIME!
Zarobkova cinnost, nic viac.
ved si dajte do googlu "vestica kosice" a vyjde vam na nu kontakt...je dobra..
ahojte,aj ja by som sa rada dozvedela nieco nove-pozna niekto nejaky kontskt na vesticu v ke?
Janka23 ja som tiez zo Zvolena a asi pred tromi mesiacmi som bola u jednej pani, ona vesti z karat a k tomu aj numerologiu, trva to asi polhodinku za 300,- v cajovni MIMA, tu je na nu cislo, objedna ta hned tak skus sa jej ozvat je vazne dobra, tu je to cislo na nu: 0915 807 783 - p. Gregusova