Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veštice a numerologia

Príspevok v téme: Veštice a numerologia
karinla

dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory

dada

ahojte nemate niekto cislo na vesticu z banskej stavnice? (stiavnicke vrchy)vraj je velmi dobra a vetsi aj politikom

anja

caute, neviete prosiiiim niekto poradit dobru vesticu o BB resp. blizkom okoli? Uz roky sa to chystam vyskusat len neviem u koho :-) Dakujeeem

andy

ja som bola pred rokmi v BB u Svetlany Simurdovej a netrafila sa skoro do nicoho a dost veci vytiahne z cloveka v priebehu rozhovoru a clovek si to ani neuvedomi az ked s odstupom casu porozmysla , tiez som skusila Martu Tothovu z Pezinka , ta bola uplne o nicom , vseobecne veci , rozpravky ,este mi povedala ze som urieknuta a chcela za odrieknutie nehorazne prachy , ked toto povie aspon jednemu cloveku denne tak si do mesiaca pride na slusne nezdanene prachy,mozno su aj nejake seriozne vestice ktore maju schopnost vidiet , ale asi vecsina obchoduje s ludskou naivitou

numerolog

Ako mozu cisla povedat nieco co sam neviem. Ja zijem, vnimam svet okolo seba,pamätam si a predsa neviem co budem robit napr.o 8 dni !? Ako mozu cisla ktore neziju,nevnimaju a ani si nepamätaju predpovedat buducnost ? Najslavnejsi matematik sa nezaoberal co bude. A preco teda numerolog nevie vypocitat stredne tazku rovnicu ked v naplni jeho prace su kezdy den cisla? Ja som najväcsi numerolog! Ja vam poviem,ze cisla vam nic nepovedia iba ak rozmer,pocet ci udaju casovy usek nic viac. A aj to je relativne. Vestenie je blbost a este väcsia je numerologia!

lucia313

Janka23 ... neboj neotravuješ, rada pomôžem ... ona veští vo Zvolene v čajovni Mima, je to smerom od nemocnice jednosmerkou k domu kultúry...