vaginálna kandidóza

biba

ahojte vsetkym, ktori mate problemy.Moj manzel mal mykozu na nohach a ja mam teraz problemy stipanie a nutkanie na mocenie.Lekar vylucil zapal moc. mechura, ze je to gynek. zalezitost.Dostala som uz 4 masti a nic nepomahalo.Nerobil mi ziadne vytery a tak som sa zacala liecit sama. Denne vypijem aj 2 acidka s probiot. kulturou, alebo activiu, pijem l lyzicku jablcneho octu v 2 dcl vody a mam ten dojem, ze mi to pomaha.Uvidim dokedy.K tomu uzivam UROVAL a citim sa lepsie. Skuste a napiste. Vsetkym skore uzdravenie, su to neprijemne choroby.A samozrejme obmedzit sladke!!!!

acesxx

Skus pouzit rebriček obyčajný -lat.Achillea officinalis .Je to dobry liek na ženské choroby ,poripade ak nezaberie tak skus sedavé kúpele z Nechtíka lekárskeho -lat. Callendula officinalis ten ma perfektné protizapalove učinky.za skusku nic nedas .Napis mi ako to dopadlo

damaxy

jarulke neviem si predstavit,kde presne to máš,ale nemože to byt aj vred,stači jeden chlp,čo nemože von a je problém.neviem ani ako dlho to máš.To mi napadla aj taká možnost.Na vredy,ichtyolová mast,kupanie v repíku,biolampa.Nepodobá sa to na vred?

tina2

Neviem ale myslim si ze to mohlo byt z castych zapalov ktore som mavala - vtedy som menila svoj sposob stravovania, zacinala som uzivat probiotika na posilnenie imunity a take dobre bacilky laktobacilky.... takze som si to vtedy pripisala tej zmene. A ty to mas ake? Boli ta to? Mna to bolelo iba na dotyk a mala som to asi tri dni pocas menstruacie a kazdy den sa to ako keby posuvalo.

jarulka_m

tinka2 dik...neviem ci s tym zapalom..este som nebola pri gynekologovi..myslim nikdy nie s tym...inek tak ako opisujes...tak dufam, ze to zmizne..tak ani nevies z coho si to mala?

tina2

Jarulka nemavala si zapaly posvy? Mne sa to raz objavilo pocas menstruacie ked som mala takyto dlhsie trvajuci zapal, bolo to priblizne velkosti hrasku, bolelo to na dotyk a este sa to aj premiestnovalo. Po menstruacii mi to zmyzlo - ked som s tym uz chcela k doktorke a od vtedy som to nemala a dufam ze uz ani mat nebudem....

jarulka_m

damaxy dik za zaujuem...proste taka mala hrcka pod kozou...aj svrbi aj boli....trochu napuchnute...co tomoze byt?

dada

Ahojte! Mňa to tiež veľmi trápilo až kým mi lekár predpísal tabletky na vkladanie Ginoflór a tie mi veľmi pomohli.Čao !!!