vaginálna kandidóza

Ivka 1

Dievšatá pomáha pitie Aloe s brusnicami
+ čaj z aloe a liečivých bylín + cesnakové tablety s tymiánom. Vnútorne
aplikovať mastičku aloe gelly.

clementina

Ahojte! Ja s mykozami trapim viac ako 6 rokov,no teraz sa to este zhorsovalo. Strasne je to trapeni,tolko liekov som pokupila ze to uz je nenormalna. Teraz ma lieci imunologicka s IMUNOR-om, beriem Super Acidhopilus, Candivac, a vcera mi prdpisal gynekolog MYCOSIST na polrok, a Gynoflor po skonceni menstr.jeden cely tyzden, dlhodobo. Brrrr. Davnejsie som robila protikandidovu dietu,az taku velku zmenu som necitila, ale asi to znova skusim. Moj najvacsi problem je svrbenie a palenie!!!!! HROZA!! Tesne nohavice uz ani eviem nosit, rifle nosim len malokedy,kvoli paleniu. Mate pozitivne skusenosti hocicim co pomoze na pálenie?? Dakujjem, a spolucitim kazdym kto trapi s tou \"chorobou\". Pa pa

kostlivec

amanze, noo, ja som na kvasinky vyskusala hadam uz vsetky mozne lieky, aj mykosyst aj gynoflor a mnoho dalsich. teraz sa konkretne nepamatam ci som mala take priznaky ako ty, ale urcite mi to nepomohlo, aspon nie dlhodobo. ked, ako pises, mas take problemy uz dlhsie, musis sa liecit zvnutra, kremiky a cipky nepomozu komplexne vyhubit mykozu. takze precistit telo! napisem ti co pomohlo mne (inak som kvasinky mala asi pol roka vkuse)takze: kaprylova kyselina, lapacho denne, protikvasinkova dieta, candivac. ale RNG o tom pise dost podrobne, daj na jeho radu. vela stastia.

amanzen

ahojte. naozaj je tu velmi vela prispevkov, a ja som sa snazila preictat vela z nich :).... ale asi to nie je uplne mozne precitat vsetko... nevime kam zaradit moj problem - dlhodobo mam vytok. raz menej, raz viac, aj husty a riedky. gyn. mi diagnostikoval kvasinky. predpisal mi tabletky "mycosyst" a "gynoflor" - vaginalne tabletky. tab. mycocystu som si dala prvu pre par dnami, gynoflor si zavadzam denne. odvetdy mavam hnedy hrudkovity vytok. mali ste niektora takyto problem? dakujem... a vela sily nam :)

RNG

co tak kokosovy olej, je protiplesnovy , nevyzivuje kvasinky ale nam da plno energie.Kedze sa sklada zo stredne dlhyh mastnych kyselin, absorbuje sa lahko a bunky z neho vedia vyrabat mechanicku energiu, ako z cukrov.

amybeag59

Kava je z chemickeho hladiska kysla(pH 4-5). Ked prijimame potraviny, ktore su "kysle", telo ich musi neutralizovat. Ak to zvladne-O.K. Ak nie-pitim kavy podporujeme prezitie mikroorganizmov, cize aj kvasiniek, ktore si hoveju v kyslom prostredi a este nas toxikuju svojim odpadom. Kava je mocopudna a zbavuje telo tekutin viac, ako je potrebne, pretoze spravidla clovek nepije denne tolko, kolko jeho telo potrebuje. Kofein z kavy akoby nam dodal energiu. je to vsak akoby ste stlacili spongiu a vymackali z nej poslednu energiu. Preto niekto o hodinu dve.. po vypiti kavy pocituje opat nedostatok energie, ktoru mu kava urcite nedoda....Uz len vylucenim pitia kavy a prijmu akychkolvek cukrov a zvysenym prijmom cistej vody mozete spozorovat utlm priznakov pliesnovych a kvasinkovych ochoreni.

verka2

No ja mám tiež taký problém od soboty (kedysi som to mávala tieto pálivky,svrbivky - mala som na to Canesten a zabral) od soboty večera som si davala Canesten do pondelka, ale bolo to na nevydržanie, tak som šla ku Gyn. Tá mi povedala,že Canesten by mi sám o sebe na toto nepomohol, že to mám z vnútra. Dala mi Gynazol ( lebo "krasulka" píše, že je jednorázový a na druhý deň je pokoj) Lenže ja som si ho dala v pondelok, už je štvrtok a žiadny pokrok....asi budem musieť ísť na kontrolu, lebo aj doktorka mi povedala,že na druhý deň by to malo byť o.k., ale nie je ešte ani dnes ... :(