Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vaginálna kandidóza

lenka2583

jatyon: ten jeden príspevok som už niekde čítala. musím ťa pochváliť, mne si napr. pomohol, že mi objasnil niektoré veci, ktoré som sa len domnievala, či sú tak. musím s tebou súhlasiť

lenka2583

ja to tiež mám, už od malička, rozhodne to nie spôsobené hygienou, ale stresom, hormonálnymi zmenami, strava bohatá na cukry tiež len podruje tie potvory k rozmnožovaniu.som tu čítala o vaginálnych čípkoch gyntima-je tá najhoršia vec aká sa mi kedy dostala do ruky, nielenže nepomáhajú, ale mi strašne uškodili, asi som alergická na nejakú zložku. naopak gyno.pevaryl mi pomohol som mala pokoj 5 mesiacov:) ale umývať sa musím každý deň, a tiež po použití wc sa musím vždy utrieť detskou vlhčenou vreckovkou-mi gynekologička poradila, lebo umývanie vysušuje a detské vreckovky zvlhčujú, intímne vreckovky sú agresívne, mi aj gynekologička povedala aj ja som zistila. je to nekonečný boj, všetky vás povzbudzujem, ak vás gynekolog nevie preliečiť a stále sa vám to vracia, zmente ho, od iných žiem a dievčat, čo si to už preskákali, že viem, že je to to najlepšie riešenie, dá sa to preliečiť aj na dobu niekoľkých rokov, ale len ak má o to vaša gynekologička záujem, totiž väčšine ide len o to, aby na vás zarábali to je, aby vás liečili, nie vyliečili. prajem veľa odvahy, nestrácajte hlavu, ja tiež len teraz idem zmeniť gynekologičku, uvidím, či sa z toho dostanem, lebo už je to fakt neúnosné

zajo

ahojte. ja mam problemy s kandidozou uz od nepamati. lekar mi predpisal antifungol uz 3krat a vzdy som mala pokoj len asi mesiac a preto sa mi uz nechce zase k nemu chodit. mohli by ste mi poradit co kupim v lekarni bez predpisu alebo co najlepsie pomaha? dakujem

niiki

ahojte baby, no...ja som tie zapály mala asi 5krát, no vždy som išla radšej k doktorovi...spravil mi výter, nasadil tabletky, ktoré mi vždy pomohli...pravidelne sa umývam ženským mydlom...vyhýbam..sa penám do kúpeľa, no najhoršie je to u mňa keď mám oslabenú imunitu..dobré sú čapíky Gyntima..a je dobré sa vyhýbať tangám

kaja

Ludia ja mám tiež kandidózu. Nejedla som nič sladké, jedla som hlavne kefíry, brala vag. tablety a aj tak zo mňa stále vytekal syrovytý výtok. KeĎže k doktorovi som už odmietala chodiť, pretože mi žiadno nevedel pomôcť a keďže som nechcela zanedbávať muža tak som si pred milovaním robila výplachy s Tantum Rosa.Možno by som v tom aj pokračovala ďalej, ale chcem byť tehotná a takto robiť výplachy vtedy asi nie je správne. Ide mi aj o to, že už som sa na všetko vykašlala a iba jediný deň som si dopriala poriadne sladkého, no a teraz mám ešte oveľa horší biely povlak na jazyku, aký som mala. To aj vy ste mali pri tej chorobe biely jazyk? Čo s tým robiť? Poraďte prosím. Píšte na adresu anjelikKaja@pobox.sk

biba

odpovedam "vane", a vsetkym ktore maju problemy s touto neprijemnou chorobou.Z coho vznikla na to je vela faktorov, skor dohadov.Uz som pisala, pijem vela probiotickych jogurtov, jablcny ocot l lyzicku na 2 dcl vody denne a vyhybam sa sladkostiam nie uplne, ale s mierou.Mala som problemy 3 roky, lekar mi nepomohol, predpisoval mi masti za ktore som len platila, ziadne vytery a tak som "to" zobrala do svojich ruk a zda sa, ze to pomaha.Aby som to nezakrikla!!!Aj vam vsetkym, ktorym moja rada trosku pomoze prajem skore uzdravenie.Ozvite sa mi prosim.

ah

mam taku otazocku.. citala som v starsich clankoch o protikvasinkovej diete, vsetky tie potraviny ktore by sa mali obmedzit.. moj partner koti vo velmi vysokom mnozstve.. a kedze strava pôsobi na jeho spermie, teda tu tekutinu..moze to ovplyvnovat i mna??? dakujem