Ahojte,aj mňa operovali v Ružomberku najskôr rameno Mudr.Lastič a teraz chrbticu Mudr.Pastorek ,je to tam na perfektnej úrovni,mne šrobovali chrbticu,vkladali platničku a operácia trvala 3,5hod,operoval ma Mudr.Pastorek. 14.1.2014 som prišla s veľkými bolesťami o dvoch barlách, vyše roka som nemohla chodiť a neprešla som ani 5m bez bolesti.Bolo to fakt hrozné,už som nevládala od bolesti ani normálne fungovať. Na operáciu som sa veľmi tešila, verila som im,pretože som si vela prečítala na nete. NEUVERITELNE som tretí den po operácii chodila,bolo to ako keby som sa zobudila zo zlého sna. Na 6 deň po operáci som išla domov a zo sanitky som išla do bytu po svojich a ber barlí a bez bolestí,/jedine čo som sa bála-pooperačných bolestí/a bolesti som žiadne nemala,super som sa cítila a do konca môjho života budem vďačná lekárom a sestričkám. Sú proste skvelé,vela som už bola v nemocniciach, ale tak skvelý personál som teda nevidela. Sestričky sa nezastavia od práce celú službu ,ale pri tom sú veľmi milé a stále vysmiate,a hlavne veľmi úctivé a pohodové k pacientom. sú to moje platonické super kamošky. Bola som včera na pooperačnej kontrole,pán doktor bol spokojný s mojim pooperačným stavom,ale hlavne ja som spokojná a šťastná a hlavne môj manžel je šťastný,že mi je dobre. Mudr. Pastorek je skvelý,príjemný a veľmi pohodový k pacientom,za to ako sa výborne cítim vďačím jemu.Ešte raz VEĽKÉ ĎAKUJEM.
Všetkým odporúčam.