Mňa operovali v Ružomberku 23.11.2015 Mudr Koshab ,mala som 3 stavce zlepené s dvomi stlačenými platničkami, takže vymieňali 2 platničky v krčnej a poistili to 4 šróbkami, odstránili všetky výrastky . Na druhý deň po operácii som už pochodovala po chodbe. Na tretí deň šupito domov, myslela som si , aká paráda, nič nebolí. Ale to za to, že celý čas som bola na infúziách s liekami proti bolesti. Doma to bolo horšie, muž ma musel 3 - 4 dni strážiť, aby som sa nepredávkovala. Aj preto, že tie stavce boli úplne zlepené so stavcami, tak ma naťahovali ako na škripci - najviac ma boleli ramená a ruky.Ale od toho dňa super, každý deň lepšie a lepšie. Na kontrole po dvoch mesiacoch doktor konštatoval, že super zrastené, v super pozícii. Na to, že mi predtým tŕpla celá pravá ruka a bolesti ako pri pásovom opare, si už ani nespomeniem. Teraz čakám na koniec februára , som objednaná na rehabilitácie, potom 29.4.2016 kontrola v Ružomberku, kde mi predpíšu návrh na kúpele. Ešte sa mi nedá zohnúť, ani zakloniť, rotácia tiež nie je povolená, ale kompletne fungujem už od polovice januára, iba si dávam pozor na ťažšie bremená. Posilujem nohy a na ostatné si počkám na RHB.Takže držím všetkým palce a netreba čakať na to, že to samé zmizne, a ozón je len také preklenutie, prípadne keď sa nedá operovať. A s vekom pribúdajú choroby, to sa pooperačnému stavu určite nepomôže. Tak sa všetci držte.