Dobrý deň,som po operácii chrbtice(hernia disku),v RK.Mala so nepretržité bolesti od 10./2015.Podstúpila som klasickú medikamentóznu liečbu,infúznu liečbu,a aj jednu dávku ozónu (lekár čo mi to v PO aplikoval bol ako"mäsiar"),po ktorej sa mi stav o dosť zhoršil.Bolesť mi vystreľovala do celej pravej nohy a tŕpol mi celý členok.Nemohla som chodiť, sedieť,ležať,spať.Bola som nútená,po dohode s neurológom začať s liečbou opiátmi.Medzitým som bola na konzultácii v KE na Europainclinics,kde ale nemali zmluvu s poisťovňou(okrem iného by som musela platiť 250 eur,no bola som ochotná obetovať tie peniaze len nech ma zbavia bolesti).Tak som hľadala rýchlu(skoršiu) alternatívu a voľba padla na RK.Na konzultácii som bola u Mudr.Slobodu.Operovali ma 24.5.2016,Mudr.Sloboda a Mudr.Koroľ(veľmi im ďakujem).Som veľmi spokojná,bolesti (nervu)odo dňa operácie postupne ustupovali,teraz je to super.Občas cítim pri zmene počasia,alebo pri dlhšom sedení bolesť v oblasti rezu,ale ináč super.Zajtra idem na kontrolu,tak sa teším.A čo sa týka starostlivosti tak klobúk dole,od lekárov,sestier,ošetrovateľov,dokonca upratovačiek.Veľmi ľudský a ochotný prístup,za čo som im veľmi vďačná.Tak ak už nie je iná možnosť(ja som sa chcela operácii všemožne vyhnúť,ale už sa nedalo vydržať),tak odporúčam ÚVN RUŽOMBEROK.