Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

marissa222

Ja momentalne robim v anglicku tak nemozem ist k vestici a co su tu anglicke tak beru aj 50 libier za pol hodinu tak to ee.Ale kamoska mi dala kontakt na jednu co vyklada cez mail.Ona je hlavne dobra co sa tyka na vztahy ci tam je nejaka sanca a tak.Kamoske povedala ze chlapik je zenaty a ukazalo sa ze ozaj.Najprv sa vykrucal ale potom priznal.Aj mne co povedala tak som moc neverila ale ukazuje sa ze to tak nejak bude.Len musis mat paypal lebo to nerobi zadarmo ale ma ze das kolko chces.Ja som dala 3 libry. Vola sa Alexandra a ma mail ace_galaxy@centrum.sk Neviem ci este vesti ja som jej pisala tak pred pol rokom tak hadam hej.

marina209

ja mam dobru skusenost s vesticou uz niekolko rokov, nedam na nu dopustit, vzdy mi dobre poradila a odhadla veci az neuveritelne presne, vola sa rendyta a vesti z kariet, rendyta@email.cz

Draco

Dobrý den ,pokial mate zaujem o vestenie,ponukam vam moznost vykladu uplne zadarmo.Pojde o vyklad na dialku ,pretoze ja som z Bratislavy.Ak mate zaujem poslite mi fotografiu seba ,alebo osob na ktore budeme vykladat a otazky ,ktore chcete mat zodpovedane.

tamcik20

ahoj poznam jednu super vesticu pomohla mi dost toho konecne sa mi zacalo darit nasla som si pracu aj po tej zdravotnej stranke to je uz dobre robi aj na dialku jej cislo je 0940895928