Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

miloš

Ahoj, ja som prežíval asi pred pol rokom ťažké obdobie dozvedel som sa od známej tel. číslo na pani Anku z BA vyložila mi cigánske karty a všetko do bodky sa potvrdilo a nakoniec som z problémov vyšiel. Vrelo ju odporúčam. č.t.: 0948166010

Endži

Na fb astrodeni, je fakt dobrá plne sa mi venovala viac ako 1,5 hodiny za 20 Eur. Stačí jej napísať na stránku do správ, ona vás bude kontaktovať a dohodnete si podrobnosti. Alebo 0911557425

Endži

Ja mám dobrú skúsenosť s numerologičkou, astrologičkou Deni. Pracuje z vašim dátumom narodenia. Kontakt 0911 557 425, zavolá vám naspäť.

mariat

Ahojte, chela by som sa s vami podelit o moje skusenosti. som z BA. Pocas cca 20 rokov som navštivila nekolko vestic (len sporadicky). Bohužial, jedina, ktorej mi aj dlhodoba vestba sadla do bodky (nepotrebovala ani karty..) uz zomrela. V sucasnej dobe mozem ako jedinu spolahlivu co sa tyka kratkodobejsich predpovedi, rozboru situacie rodinnej, pracovanej zodpovedne odporučiť len Zuzku Šimekovu (dlhodobu predpoved som si u nej nedala robit).
S ostatnymi vesticami som nemala dobre skusenosti- boli to len viac alebo menej dobre psychologičky, ktore tahaju z cloveka peniaze...
Na čo by som chcela upozorniť je Dida (vestila na ul. Orchideova, BA), ktorú tu viacerí ospevujú. Na základe týchto recenzií som u nej bola. Stalo ma to 40 eur, bola som ocarena a šokovaná čo vsetko o mojej minulosti a rodine vie vyčítať. ALE vestba za nic nestala !!!! Ani po 2 rokoch sa vobec nič z toho čo sa malo do 2 mesiacov, roka , do 2 rokov splnit - nesplnilo.
Pikoska -minule som stretla u p.SImekovej pani, ktora u Didy bola pred 7 rokmi a povedala mi, ze nic z jej vestby sa nesplnilo a co sa sukromia tyka, povedala jej to iste ako mne...To je moja skusenost.

karmma

Chcem upozorniť na Evu Taborsku z Rače-Bratislava je to podvodnička a nevie čo vypytať a ešte vás bude prehovárať že musite prisť aj nabuduce akože kontrola kde znovu platite a ešte vám povie že je to zle a takto sa to opakuje dookola a aj tak nič neurobi....vlastná skúsenosť aj kamaratkina

Po tom ešte sa vás opyta či jej nepožičiate peniaze, ktoré si pýta normalne od svojích zákazničiek

soffia123321

Chcem upozornit na klamarsku vesticu na sevcenkovej ul.v bratislave oproti kauflandu. Klame zavadzaa hovori veci tak aby ste sa vracali v domneni ze vam pomoze s tym co nacala. Ak mate problem rozhodne k tejto klamarke nechojte.