Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

cloe

Ahoj,pozri si stranku WW.ODRABANIE.SK a sama sa rozhodni,je tam diskusia ludi,mnoho rad a mne tento clovek velmi pomohol,jednoznacne odporucam :)

Lili1975

Ja som pochodila vela vestic, a možem povedať ze niektoré boli otras, niektoré stred ale asi len 4 su naozaj take ktoré mi povedali na 80%presne. Podľa mna je dobrá Ines zo Zvolena, Zubkova zo Štiavnice, Dida z Bratislavy a Mirka z Ba. Ak má niekto zaujem napiste mi mail dám vam kontakt shakask@centrum.sk
Je mi ľúto ľudí ktor sa nechávajú klamať vesticami, viem ze keď je človek v núdzi chytá sa každej slamky, pretože aj u mna to bol dôvod prečo som ich začala vyhľadávať.

zadeti

Viete prečo sa Vám splnia veci, čo Vám povie veštica? Pretože veštenie je mágia a diabol je na ňu napojený. Diabol je padlý anjel, čiže má schopnosti predpovedať budúcnosť. Ak pôjdete k veštcovi, nebudete žiť svoj život, ale život podľa diabla. Radšej sa modlite. Áno, diabol vidí do budúcnosti a veštcov používajú ako svoj nástroj na diabolskú prácu. A tak keď Vám veštica povie, že zajtra Vás zrazí auto, môže sa jej to splniť, vy však máte modliť sa k Bohu a dôverovať mu. Alebo budete radšej dôverovať diablovi? Boh je mocný, hľa Božie prikázanie: Ja som Pán Boh Tvoj, nebudeš mať iných okrem mňa, aby si sa im klaňal. Modlitba zaženie strach a prináša ovocie. Modlitbou sa dá odvrátiť zlo, stačí len nie veriť v Boha, ale veriť Bohu. Tiež som už kedysi bola u veštice a dnes toho ľutujem. Viete o tom, že keď prídete k veštici s Pannou Máriou na krku, nevyveští Vám? Prečo asi? Stráca moc, diabol má pred Pannou Máriou rešpekt. Aj vtedy, keď vyháňajú diabla z tela má rešpekt pred menom Panna Mária a odíde.

lujza.2281

Doporučujem všetkým zo svojej vlastnej skúsenosti výbornú kartárku, ktorá urobí super výklad,ale aj vás rituálne očistí,ako karmu tak aj od prekliatia. Urobí rituál na lásku,manželstvo, partnerské vzťahy, financie prácu, zdravie. Očistí domácnosť od duší,ktoré spôsobujú ťažkosti v živote. Pracuje na diaľku, cez telefón a skype aleaj osobne. Kontakt:+420605821736 skype: upinka a mail. upinka@seznam.cz

klara 111

Ahoj,ja mam super skusenost S Rendytou,ktora je na centrume.Moc pomaha mne,mojej rodine,aj kamaratkam.Skuste,urcite vam pomoze,ked budete mat problem.Pa,Klara

ježiš

Mnoho veštíc je pokryteckých len tárajú o tom ako velmi chcu ludom pomoct, tárajú o láske, o pánbožkovi, ale jediné čo chcu je na vás zarobiť, skúste dákej napísat meil a pekne poprosit o malú radu, vys.rú sa na vás, alebo vás zablokuju ak ich máte na napr. na facebooku...ignorancia a arogancia ja som bol v minulosti u 6 veštíc... nevyšlo im nič čo mi predpovedali, aj ked som im vtedy este naivne veril

Prezyvka55

ewa99 no vysvetlenie je jednoduche, beries za vestenie/vyklad/sluzby tohto druhu peniaze? A nehovor ze je to dobrovolny prispevok :D