Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

ewa99

Prezyvka55

Hmm zaujmavy výrok .
Skús ho vysvetliť veštenie nie .

Možno pochopí čo jej ja nedokážem vysvetliť...

veštenie nie

ewa, nechávam ťa žiť. Si slobodná, rozhoduješ sa sama. Mojím zámerom bolo varovať ťa. Ak viem, že niekde je nezaizolovaný kábel s 2000 voltami a hrozí, že sa ho niekto nechtiac dotkne, upozorním ho na to. Toto bolo mojím zámerom, nič viac.

Písala si tu na fóre, že máte nejaké vážne problémy v rodine a hľadáš pomoc v smere veštcov a liečiteľov. Len upozorňujem, že je to zlá pomoc. Ak ti chcem uškodiť, tak mlčím o tomto, čo píšem. Ak s tým nesúhlasíš, nemusíš konať podľa mojich rád, prečo tie prehnané negatívne reakcie?

Tu je jedna vlastná skúsenosť niekoho, kto veštil a liečil:
mojpribeh.sk

ewa99

veštenie nie

Takže len sprostredkované informácie , dojmy , a Tvoje vlastné presvedčenie.
A to myslíš že Ťa opravnuje vynášať súdy v mene ..??

Prepáč ale skús otvoriť oči . Ktorého Boha myslíš ? Kresťanského , v islame , budhistického , hinduistického či iného ?

Prosím už som tu písala

Ži a nechaj žiť.

veštenie nie

Môže niekto na mňa kydať a mňa to nepošpiní, naopak sa pošpiní ten, čo na iných kydá, lebo týmto hreší. Ponúkané ezoterické očisťovanie je len naoko, v skutočnosti nič nečistí, lebo naozaj očistiť môže len Boh. Veštec však nečistí v mene Boha, lebo sám Boh v biblii píše: Nesmiete veštiť, ani vykladať! Keď sa chceš očistiť, choď na sv. spoveď, tam čistí Boh. Je smiešne, že veštci ponúkajú nejaký očistec, veď slovo očistec je kresťanské slovo a má úplne iný význam (miesto, kam sa dostane duša po smrti, ak nezomrie v ťažkom hriechu, ale ešte nemôže ísť do neba, lebo musí splatiť Bohu dlh za spáchané hriechy).

V detstve som čítala nejakú ruskú rozprávku, v ktorej hlavná (dobrá) hrdinka sa snažila vyprať nejaké veci, a čím viac prala, tým viac sa veci špinili. To isté platí pri očisťovaní ponúkanom liečiteľmi a veštcami. Človek od nich odchádza viac pošpinený, ako ku nim prišiel. A tí úbohí veštci, mnohí ani netušia, čo robia, lebo ich diabol oklamal. Myslia si, že robia druhým dobre. Hrozný omyl. Sú však aj takí, ktorí veľmi dobre vedia, čou mocou konajú to, čo konajú a aj napriek to robia a hádžu na svojich klientov osídla zla. Pre peniaze, pocit moci nad inými a nad nadprirodzenými silami, či pre iné dôvody.

Čo píšem, nie je osobný názor, ale svedectvá mnohých, ktorý mali s veštením do činenia - či už klientov, alebo bývalých veštcov. Ewa, prajem Ti veľa Božej milosti, lásky a pokoja. Nech Ti otvorí oči srdca, aby si pochopila pravdu. Len pravda oslobodzuje.

ewa99

veštenie nie
- to je tvoj osobný názor alebo priama zažitá skutočnosť ?

Tak ako existuje dobro / protipol je zlo . No a niekedy sa stane že niekdo niekomu " dopraje " -formou zlostnej nadávky , či priamo prekliatia ..
Myslíš že ked niekdo na teba nakydá , ostaneš čistý ? ( myslene energeticky)
No ako ty asi pôjdeš za lekárom nech ti dá lieky , niektorý ludia sa radšej dajú očistiť , snať zo seba tú špinu čo na nich utkvela a pomáha im to .

Preto prosím ak nemáš vlastné skúsenosti neodsudzuj.

Vela Lásky , zdravia , a spokojnosti praje ewa99

veštenie nie

mágia je zlo a preto nemôže odstrániť zlo (napr. "odrobiť"). kto kontaktuje veštice, do zla sa len viac a viac ponára

henuska2549

Ja poznám tiež dobrú kartárku ale tiež sa venuje mágií všeobecne je dobre si dať raz za rok odobrať porobenie ani som nevedela čo to je až keď mi povedala že mi nejaká žena porobila až keď mi spravila rituál som sa začala cítiť omnoho lepšie a viac sa mi darilo v práci ma dokonca povýšili, vie perfektne poradiť v životných situáciach raz za mesiac jej napíšem o nejakú radu najlepšie je na tom že nepýta tiež peniaze ale vačšinou čaká že jej niečo pošlú ľudia chápem veď tiež má toho kopec ja jej posielam 10e ale sadzobník nemá určený keby chcete jej mail je lucia.vestenie@gmail.com