Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

Zuzu 3567

Ahojte , tak ja som bola dlhodobo smutná a stale chorá. Ako slobodná matka , ťažký život. Až som narazila na pani Nelly , ktorá mi veľmi pomohla . Môj život je lepší a zdravie sa polepšilo. Hlavne pomohla mojej dcérke a Za to jej veľmi ďakujem . Za svoje služby berie almužnu , častokrát nic. Naozaj je výborná. Pracovala po televíziách , je veľmi známa . Ak chce kontakt tu je : 0949 778 420. Je zo Sale a je úžasná liečiteľka a jasnovidka . Anjel ;)

evička

V Ba je super pani Deni, poradi kedy ist na operaciu, vo vztahoch, s detmi, s pracou a ine. Je to astrologicka na facebooku astrodeni, telekom 0911 557 425, mne sa ukazali jej rady velmi dobre. Odporucam.

Yellinda82

Telefonní číslo na kartářku ještě jednou, jsem ho omylem napsala špatně, jmenuje se Liduška +420 605 821736.

Yellinda82

Dobrý den všem! Moc doporučuji skvělou, vlastně nejlepší kartářku, která pracuje i na dálku po telefonu nebo skype! Dokáže se na člověka napojit a vidět do jeho budoucnosti, minulosti i přítomnosti. Kromě toho poradí se zdravotními problémy a na co si dávat pozor a doporučí i bylinky k léčbě, když je potřeba. Mně z karet vyšlo skoro všechno tak, jak řekla!! Prostě má ten dar, to vidět :) Dělá také Rituál na očištění Karmy, dává dohromady partnery a vztahy,léčí, přivolá Vám partnera, a pokud jste prokletí,nebo máte neustále smůlu jako já,zbaví Vás toho. Také jsem si nechala dělat i rituál na očištění karmy a hned se můj život začal dávat do pořádku. Neváhejte a ozvěte se jí, je navíc strašně milá fajn ženská :) Nebudete určitě litovat. kontakt na ní je: +420605 8231736 nebo email: upinka@seznam.cz

Veronika1

Najlepšia veštica je jedine pani Tatiana! Pracuje aj na diaľku, robí aj osobné konzultácie, všetko čo mi povedala sa splnilo do bodky! Povedala mi veľa aj o mne a mojej minulosti, hoci ma videla prvýkrát v živote. Naozaj odporúčam
www.jasnovidka.estranky.sk
0903 325 544