Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

Liana22

Mne pomohla p.Nelly..keď som bola naozaj zúfalá.Mala som velké problémy,a ona jediná pomohla.Čistý človek,uprimný.0949778420.veľké ďakujem

myslena

Pred časom som bola na križovatke a pár veštíc som navštívila . Všetky tvrdili jedno - áno budem šťastná , navráti sa ... No nejak sa to neplnilo !! Vo svojej zúfalosti som nakoniec išla na doporučenie kamarátky k vešcovi Jozefovi zo Žiliny. Ešte že ma kamarátka sprevádzala . Pretože to čo my povedal sedelo do bodky. Povedal my prostú , holú pravdu a dal si záležať aby som jej porozumela. Povedal také veci o ktorých nemohol vedieť, ale presne sedeli. Vykreslil presne môjho (teraz už bývalého) muža ..Povedal aj pár vecí do budúcna a musím povedať že niektoré sa už plnia. Ďakujem mu za jeho láskavý prístup a pomoc ktorú my poskytol v mojom súžení. Ak potrebujete pomoc a chcete počuť pravdu zavolajte mu na 0905435408 . Ešte raz ďakujem pán Jozef a prajem veľa zdravíčka aby ste ešte dlho mohol pomáhať so svojím darom .

viki1991

Zravím, som mamka na materskej a pred rokom a pol som narazila na veľmi dobrú vešticu, ktorá mi vyveštila, že budem tehotná a budem mať cérku čo sa aj splnilo. Mala som vtedy nejaké problémy s ktorými mi pomohla tak môžem len odporučiť (kontakt na jej mail: stastna.buducnost@gmail.com

buďte svätí!

Boh v Biblii hovorí svojmu ľudu: Keď prídeš do krajiny, ktorú ti dá Pán, tvoj Boh, varuj sa napodobňovať ohavnosti tamojších národov! Nech niet medzi vami nikoho, kto by …dával pozor na sny a na znamenia; nech niet čarodejníkov, zaklínačov, nikoho, kto by sa radil duchov alebo veštcov, alebo by sa pýtal mŕtvych na pravdu. Všetky tieto veci sa ošklivia Pánovi a pre tieto nešľachetnosti ich vyhubí. Buď dokonalý a bezúhonný pred Pánom, svojím Bohom! (Dt 18, 9-13).

A sv. Ján nás napomína: Milovaní, neverte každému duchu, ale skúmajte duchov, či sú z Boha, lebo do sveta vyšlo mnoho falošných prorokov. Božieho Ducha poznáte podľa tohoto: Každý duch, ktorý vyznáva, že Ježiš Kristus prišiel v tele, je z Boha. Duch, ktorý nevyznáva Ježiša, nie je z Boha (1 Jn 4, 1-3).

Ak teda veštec a liečiteľ miluje Boha a myslí si, že tieto schopnosti sú od Boha, nech si v úprimnosti svojho srdca kľakne pred krížom Ježiša Krista a nech sa modlí takto: Pane, vyznávam, že Ty si môj Pán a Kráľ. Všetko dobré, čo mám, mám od Teba. Ty si mi to dal a kedykoľvek si to môžeš vziať späť. Túžim Ti slúžiť celým svojím srdcom. Ak teda moje veštecké a liečiteľské schopnosti nie sú od Teba, prosím, vezmi mi ich, lebo nechcem slúžiť Zlému. Zriekam sa diabla, všetkých jeho skutkov i pokušení. Zriekam sa diabla a prijímam Teba za stredobod môjho života.

Po tejto modlitbe už nič nebude ako predtým. Máloktorý veštec sa však odváži takto modliť, lebo nechce o svoje schopnosti prísť. Ostáva tak naďalej kanálom, cez ktorý pôsobí zlý duch.

zuzka394

Dobry deň. Chcela by som sa spytat tych, ktori maju skusenost s pani Nelly ci ma ona nejaku osobnu tarifu ak jej budem telefonovat? Myslim tak ako je to v telke ze uctuju poplatok napr: 2 eura za min. Dakujem krasne za odpoved

Zuzannnna

Ak môžem doporučiť naozaj dobrú jasnovidku/vešticu tak je to p.sofa mi pomohla ale aj dala návod ako riešiť môj problém,som jej klientkou roky a naozaj neolutujete lebo ta ma dar od boha.Vyskúšala som teda hoci koho ale ona nemá konkurenciu.A je aj najlacnejšia.tu je na nu číslo 0900511020.Nech sa vám darí Zuza