Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

Evulien1

Pani Slivia byva pri Senci vo Velkych Ulanoch pracuje na telefon ....treba zavolat a dohonut termin....v terminoch je ustretova......:-)

wandasofia

Dobrý deň,myslela som si že mi niekto poslal kliadbu,velmi dlho som s tým bojovala.Vela veštíc som oslovila.A len jedna ma dala dokopy.Tato pani mi vysvetlila,že kliadba mi ublíži len vtedy ked si ju pripustím,a že kliadbu si človek pritiahne sám,aby som sa nebála.Moj stav sa pomaly zlepšuje.Vidím veci v inom svetle.Velmi sa mi ulavilo.Tá pani je Nelly a ja som jej vďačná.0949778420

Evulien1

Vue presne popisat situaciu a poradit super povie buducnost,pritomnost a minulost vie aj anjelske pismo fakt je dobra to nevymyslam.....treba vyskusat a pochopite :-)

Evulien2

Ahojte, chcem sa podeliť o moju skúsenosť s vešticou Silviou , ktorá býva pri Senci....poznám ju úž veľmi dlho, teda viem, či to čo povie sa aj plní....naozaj je to tak, všetko čo povie sa plní skor, či neskôr....aj veci o ktorých si poviete, že tak to nie sa splnia:) vždy dojde na jej slová.....dokonca má dar robiť aj s energiami človeka, čo som už vyskúšala mnoho krát a funguje to.... môžem len odporúčať je skvelá a jej číslo len tak na nete nenajdete....ale môžem poskytnúť SILVIA 0903 484 167

xirenka1

Ak by ste mali zaujem,tiez vestim,odrabam a robim ritualy pre nadobudnutie toho co potrebujete ziskat...cize laska,zdravie alebo peniaze.pekny den trafilie@zoznam.sk