Hľadám dobrú vešticu

Príspevok v téme: Hľadám dobrú vešticu
Akross

Ahojte, som zo stredneho Slovenska.

Zažívam práve v živote vačšie - menšie krízi, a mám pocit, resp. chuť, že by som chcela navštíviť nejaku vešticu.

Viem že je to take - no si poviete: no zbohom:D:D

Ale tak určite ste aj tu ludia, čo ste boli u nejakých všeštíc, a že sa fakt trafila! že to povychádzalo - s vačšími - menšími odchýlkami.

Viem, že budem musieť aj dačo zaplatiť...len mi ide o to, aby to nebol naozaj nejaký odrb, ale z Vašej vlastnej skúsenosti, ak mi možete poradiť....

ĎAKUJEM.

veronikanika

viaceri tu pišete o pani Nelly....možem sa pridať na stranu tych ,ktori ju chvalia,pretože je užasna.....hovori pravdu....vyklada to čo naozaj v kartach vidi ,nie to,čo človek chce počuť.....zo srdca ju odporučam:) kontakt: 0949 778 420

ahojTN

Dobrý, ja som narazil na veľmi dobrú vešticu, ktorá mi zmenila život. Dlhé obdobie sa mi nedarilo a hrozila mi ekzekúcia. Po vyskúšaní viacerích som narazil na vešticu ktorá mi odrobila a ozaj sa mi život zmenil k lepšiemu, Spoznal svoju partnerku a s finančných problémov mi pomohla že mi povedala výherné čísla a vyhral som menšiu výhru ktorá mi pomohla z dlhov. Skúsil som to z výhrov u nej ešte raz ale druhý krát to už nevišlo asi som bol už chamtivý ale moc mi pomohla a stále pomáha asi by som bol už naulicy. Kontakt na ňu stastna.buducnost@gmail.com

Miri187

astrologička Deni z BA, fb astrodeni, 0911 557 425, pracuje s vašim dátumom narodenia, poradí vo vzťahoch, práci, kúpe, predaji, odporučí dátum operácie a pod. Vrelo odporúčam.

Janulienka 06

Dobrý den. Jednoznačne najlepšia na Slovensku je pani Zubkova. Je velmi mila, vzdy sa mi vsetko splnilo . Stiavnicke Bane

dapalk

A čo poviete na veštice z TV8? Ktorá z nich je naj?Marsia,Tatiana,Tamara,Bella ?---Rada by som niektorú kontaktovala.

Yboja

Dobrý deň,pozorne som si tu prečítala príspevky.Mám skúsenosť s pani o ktorej sa tu píše-Nelly.Bola som u nej objednaná na veštenie.Neboli sme u nej doma ale v prírode.strávila som s ňou asi 2hodiny.Karty pri mne nepoužívala vôbec.Dala som jej otázku a ona mi odpovedala..dokonca mi povedala aj také veci o mojom zdravotnom stave čo som bola prekvapená.Nechcem ju obhajovať,lebo ona to nepotrebuje.Určite sa nájdu ludia ktorím sa nedá vyhovieť,ale ja som bola s jej pracou spokojná.0949778420 Takže ODPORÚČAM!!!!!!!