Pravda o rakovine - VITAMIN B17

andie

damian, ja sa len cudujem, ze si si privlastnil pravo pravdy len svojho nazoru. vies, su ludia, ktori zabudnu a su taki, ktori nie!! popisem ti, aky je to pocit sediet dva tyzdne po 7/7 v londynskom metre a byt evakuovany o tri zastavky dalej ako bol zmareny dalsi utok na metro??? uprimne ti prajem, aby si to nikdy nezazil..ten strach a pocity sa ani nedaju opisat. tak sa laskavo prestan hrat na vseveda. jedna vec je mat na to vlastny nazor a druha vnucovat ho inym!!

damian

Aj ja som si myslel, ci nezacinam byt paranoidny. No clovek cita (z oboch zdrojov), tvori si usudky, veci zapadaju pekne do seba. To posledne koliesko bolo prehlasene Tonyho Blaira, ze ziadne verejne nezavisle vysetrovanie utoku 7/7 v Londyne sa nemoze schvalit. Preco? Ale, radsej sa vratme k nasmu vitaminiku B17, lebo aj s tym mame problemy...

damian

RNG, poistovna, ktora poistila dvojicky (alebo jednu z nich) vyhlasila, ze po narazeni 737 budova nemohla spadnut tak skoro. Mnoho telefonatov taktiez dokazuje, ze par sekund pred lietadlami a hned po naraze, v budovach na dolnych poschodiach bolo vydiet zopar vybuchov. To potvrdili poziarnici, co tam nakoniec aj zahynuli. Dalej, konina, ktoru prehlasilo FBI, ze sa nasla len jedna cierna skrinka je nehorazna. Hlavne je, ze nasli pas akehosi araba. Taktiez, kde zmizli tony kovu z lietadla, co vraj vletelo do Pentagonu. Taktiez, mobilni operatori sa vyjadrili, ze je nemozne volat z mobilov vo vyske, z akej mali volat obete v lietadlach a pri rychlosti 600 km/h. Vobec, mnoho ocividnych svedkov volajucich do TV hned po prvom utoku sa zhodovalo v tom, ze lietadlo sa vobec nepodobalo na civilne, ale ze islo o nakladne lietadlo (aj to druhe). Donald Rumsfeld s tiez (nechcene) vyjadril, ze na dvojicky bolo zautocene raketami (pod lietadlom). Je mnoho dokazov o tom, ze tie rakety BOLI sucastou lietadiel. Ale ako sa tam dostali, ked malo ist o civilne lietadla???

robbie56

sry za odbocenie temy 'topic-u' ...
ej, keby som mal znalosti inziniera :) kaslem na titul, hoci ho vlastnim ...
Nejdem nikoho presviedcat ... kazdy si moze vytvorit vlastny nazor ... je jedno aka varianta je spravna, hlavne je, ze nikto nie je spokojny, len ti, co si dokazu dat ruzove okuliare a byt brainwash-ovany ...

damian

PRECO sa cudujete takej pravdepodobnosti, ze dvojicky mohla napadnut americka vlada, (alebo Mosad). Bolo to prvykrat v historii, ze vladca napadol sam seba, aby mohol zautocit??? A co cisar Nero, co Hitler atd.? Ale, aj vtedy iste vsetcy vylucili moznost, ze to mohlo byt sposobene vlastnymi ludmi. Vravite, ze takeho svinstva USA-nia nie su schopni? A co Irak? Kde su hromadne zbrane? A hromada ludi tam mrie koli chutkam USA-kych satanov. Ale na to sa pomaly zabuda.... ..pridu nove veci, Londyn 7/7. Ale aj na to sa zabuda a aj na to, ze v izraelskych novinach Haaretz bolo varovanie o utoku na Londyn a bolo tam jasne napisane, ze varovana bola aj Londynsky starosta.

robbie56

rng: netreba byt inzinierom na zistenie toho, ze ludia pri naraze lietadla utekali von zraneny, nie od narazu lietadla, ani od plamenov ... ale od vybuchov z murov v basemente, cize pri zakladoch(kde ziadne lietadlo nebolo). Boli to vybuchy, seria vybuchov, co potvrdili ludia co vybehovali aj poziarnici, co sa zachranili.
Pozerajte dokumenty o 911, pozerajte dokumenty ako 'Fourth world war' a zistite, ze co je realita ... a co je prehananie ...
Napr aj tu najdete dokumentarne videa:
www.streetparty.sk aj s titulkami ...
Pozrite si 4th world war, prezite v sebe, co prezivali ti ludia a potom sa spytajte, ci niekto prehana alebo nie...

andie

damian & robbie, nechapem, ako mozte nieco tvrdit a presviedcat inych, ked sami neviete ako to bolo a co sa vlastne stalo. na verejnost sa dostalo vela variant a vy ste si vybrali prave tu jednu a teraz budete o nej presviedcat svet..robbie, ty si sa chytil varianty bomb len preto, ze si videl nejaky 100% zaruceny dokument, ktory posobil velmi doverihodne..keby si mal vsak vedomosti inziniera, tak by si ju tuto variantu vylucil. je to na kazdom aku mienku si vytvori a ktory variant si vyberie, ale pre boha ziveho nebudem tu odsudzovat nazor inych len preto, ze viem o tom rovnake hovno a uveril som inej variante..ospravedlnujem sa za nevhodny vyraz.

andie

tiez mam pocit, ze uz tu niektori zacinaju prehanat..kazdy nas vsetkych chce len zmanipulovat. vazeni, stavate sa paranoikmi, nic v zlom. damian, s tou al kaidou tu casto manipulujes. no som si ista, ze ty urcite vies ako to bolo..v kazdom pripade mi spadla sanka, ked som na vlastne oci hladela na ground zero. a ver mi, ze v tom momente mi bolo uplne jedno, kto to spravil..

RNG

Chapem, ze sa v mnohych zakorenilo podozrenie, ze co je v tlaci je vsetko len manipulacia. Nuz vascina je. Napriek tomu ale by som nesiel az tak daleko, ze by som si nemyslel, ze existuje Al Quaeda a Newyorske dvojicky boli odpalene vybuchom.
Nakoniec, som inzinier, profesional a modely zatazenia a unosnosti struktur su mi zname.
Ako metalurg(to je tiez jedno z mojich ziskanych poli) viem, ze ked zohrejes predtvrdenu ocel na 600 supnov celzia, jej medza pevnosti poklesne na jednu stvrtinu, pri 700 uz len na zlomok.
Budova bola predimenzovana mozno 2-3 krat ale nie tolko aby vydrzala systematicky priame plamene tak dlho.
Akonahle vrch zacal padat, kinetika(kladivovanie)obrovskej vrchnej vbahy rozdrtili spodne poschodia.
Navrh budov je na staticke zatazenie, nie na kineticku energiu takeho radu

robbie56

damian:
tym rozpravkam bohuzial veri vela ludi ...
Jedno je iste ... Preco by zbytocne robili paniku medzi ludmi, ak by nechceli, aby prevladal strach. Strach je dobry nastroj na manipulovanie ludi ... toto vedia vlady, tak potom kontroluju a ovplyvnuju ludi. V telke, radiu, novinach ... vsade bombarduju ludi udajnymi teroristmi a ich utokmi... bohuzial najvacsi teroristi su prave vo vladach ...
Este je bohuzial vela ludi, ktori si myslia, ze dvojicky sa zrutili od ohna sposobeneho horenim kerozinu ... jednoznacne dokazy su vsak, ze budovy boli odpalene cielenymi vybuchmi ...
Bohuzial podobne konspiracie su aj v medicine ...