Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
A ohladom trofoblastu si mozes kupit pracu z akademickej websiete PubMed.
Cell surface antigens of human trophoblast and choriocarcinoma defined by monoclonal antibodies.
Rettig WJ, Cordon-Cardo C, Koulos JP, Lewis JL, Oettgen HF, Old LJ.
Takze chemotrypsin neexistuje? Tak Ti odporucam kupit doleuvedene knihy. Za druhe, moja znama (a ma len 23 rokov) mi bez rozmyslania potvrdila, ze v tele cloveka sa nachadza reziduum trofoblastu. Nevedela vsak, k comu sluci.
Chymotrypsin is synthesized in the pancreas by protein biosynthesis as a precursor called chymotrypsinogen that is enzymatically inactive. On cleavage by trypsin into two parts that are still connected via an S-S bond, cleaved chymotrypsinogen molecules can activate each other by removing two small peptides in a trans-proteolysis. The resulting molecule is active chymotrypsin, a three polypeptide molecule interconnected via disulfide bonds.
Stryer et al. (2002). Biochemistry (5th ed.). New York: Freeman. ISBN 0716746840.
Garrett & Grisham. (2004). Biochemistry (3rd ed.). Brooks Cole. ISBN 0534490336.
Ani v jednej, opakujem ani v jednej knihe od histoly.cez embryologiu az po patologiu som nenasla zmienku o tom , zeby sa trofoblast vyskytoval v tele dospeleho cloveka..ziadna zmienka v suvislosti s trofoblastom a karcinogenezou..takze sorry tvoj argument pre mna neznamena absolutne nic, nepresvedcil ma o nicom
A chemotrypsin v ludskom tele neexistuje..existuje ale latka oznacovana ako chymotrypsin(je to inaktivny chymotrypsinogen), kt. funkcia v tele je uplna ina,ako si to ty spojil..takze:
o nicom si ma nepresvedcil iba o tom, ze podavas dalej nazory niekoho, kto v tom mal znacny chaos..a treba sa vyjadrovat jasne !
Najucinnejsou, doposial v prirode objavenou nahradou, ktora dokaze kontrolovat trofoblast je B17 - amygdalin - laetril.
Aky je princip? Aj ja som vysvetloval. To, ze nador vznikol po UV ziareni je nepodstatne. Podstatne je, ze pri UV ziareni vznikaju hojacie procesy, pri ktorych v znacnej miere asistuje TROFOBLAST, kontrolovany chemotrypsinom. Ak toho je nedostatok, alebo je ho dostatok, ale UV ziarenie je velmi silne, TROFOBLAST prestava but pod kontrolov a bujnie. To iste sa deje v prsniku, v ulcerovom zaludku, zlomenej kosti, v lymfatickom systeme a vobec, v celom tele. Patologicky proces+TROFOBLAST (hojenie, nove bunky)+chemotrypsin=uzdravenie. Naopak, patologicky proces+TROFOBLAST(hojenie, nove bunky)-chemotrypsin=bujnenie trofoblastu(rakovina).
Vsetky rakoviny nemaju tu istu pricinu..vezmi sa napr.velmi nebezpecny maligny melanom..vo velkej miere sa da vyprovokovať UV žiarenim..a naopak napr.nadory prsnika,alebo kolorektalny karcinom..tento typ suvisi vo velkej miere s vyzivou,nador prsnika zasa s hormonmi..tak aka jedna pricina ?!
Neviem ako si myslel, "ze to moje DNA je odlisne", v celom tele, v kazdej bunke hocijakeho tkaniva mame rovnaku DNA..
ja som imunologiu nemala velmi rada,velmi jej nerozumiem,ale mna zasa velmi bavila patola a patofyziola,takze odtial si pamätam toho asi najviac
keby mali vsetky nadory ten isty povod a princip, tak by stacilo na liecbu 1 cytostatikum..ale ako to tu andie uz tiez velakrat pisala, na jeden typ nadoru cytostatikum v rannych stadiach zabera tusim na 80% a s inym nadorom ani nepohne..tak aky jeden princip nadoru Damian ?
CCC, to, co pises nevylucuje to, co pisem ja. Nador je jeden, presne tak ako auto je jedno. Viac typov neznamema, ze nadory su dva. Stale to je nador. Ine typy su len preto, ze sa vyskytne nador v inom tkanive a preto aj to Tvoje DNA je odlisne. Vsetky rakoviny maju tu istu pricinnost kedze princip je ten isty. To, co vymysleli Cesi a zarabat na tom budu USA, posobi sekundarne - viac na to, aby sa lymfaticky system dokazal branit proti nadorovym bunkam. Efektivnejsi by vsak bol B17, ktore by zasiahlo PRIAMO nadorovu bunku.
Staci len povedat.Poslem.Su to vsetko len bezne veci na predaj v USA.
Dufam, ze sa mi podari to dostat vsetko potrebne schvalene aj na Slovensku.
Hlavne veci na udrzbu zdravia, opravy su podstatne nakladnejsie nez udrzba.