Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Osobne poznam niekolko ludi, ktorym nadory zmizli pouzivanim gravioly, beta glukanov a roznych antioxidantov a olejov(omega 3).
Osobne som im tie materialy poslal(na rady lekarov, co to pouzivaju-z ich periodik, ktore si predplacam)
Su statisice ludi, ktori boli doplnkami z prirody vylieceni, ale o nich neuvidis ziadne filmy....

andie

rng, spominany virus bol objaveny nahodne. totiz onkologicka pacientka ochorela tymto virusom. nejaky cas po jeho prekonani dosla na kontrolu a sokovani lekari zistili, ze nador jej zmizol. tak zacali zistovat, co jej pomohlo az dosli k tomuto virusu. tento sposob liecenia sa stal nametom aj na rozne filmy. dokonca kto sleduje dr house, mohol zaregistrovat ucinok mozgoveho herpesu na nador.

RNG

V prirode je do dnes identifikovane vyse 3000 protirakovinnych latok.
Medicky priemysel ale nechce lacne, tak robi virusy, geneticky vyskom synteticke farmaceutika a nepracuje na predchadzani.
Spravaju sa tak, ako kazdy iny priemysel-snazia sa zvysit svoj financny obrat aj na ukor ludi.

andie

ccc, co sa tyka liecenia pomocou infikovania virusom, tak je to realna vec v stadiu testovania. islo o to, ze virus aktivoval zlozku imunitneho systemu, ktora doposial nebola aktivana a ta bojovala nielen proti virusu ale aj nadorovym bunkam. pametam si, ze este aj v skole sme to mali spominane na prednaske a vtedy ma to velmi zaujalo. milovala som totiz imunologiu. naopak mas pravdu, co sa tyka IO (imunitneho systemu)..staci, ze cloveku zlyhaju reparacne systemy a mechanizmy dna.

RNG

Nestacim.
Ale na adresu ccc, precitaj si o neoplastonoch, Burzynski mal velky uspech liecenim prave gliobalstom v mozgu(60% sice nie je 80 % co by si chcela, ale on nekombinoival vtedy do toho nic ine z protirakovinnych doplnkov a da sa kombinovat prakticky neobmedzene)
www.cancermed.com ti da aspon nejake informacie, pre velky odpor zdravotneho priemyslu sa ani neodvazi plnu pravdu volne publikovat.+

ccc

Zds rakovina ma mnoho pricin..neda sa povedat,ze za malignitu može len zlyhanie imunitneho systemu..to je velmi zjednodusene, i ked dobre fungujuci im.system by mal vediet eliminovat takto zvrhnute bunky..mal by vedieť..preco to nevie, a preco sa bunka zvrhne resp.zmeni sa jej DNA ma stovky pricin..vyziva(to, co telu dame, ale aj skodliviny, kt.sa nam v nom hromadia), to je len jedna z tohoto kvanta pricin..
principialne, dobre si povedal,že nemozno porovnavat nador napr.kostnych buniek s nadormi napr.leukocytov..pretoze kazda skupina buniek v tele plni inu funkciu a tym padom ma iny metabolizmus atd..
volakedy davno som citala jednu knihu, kde sa clovek z rakoviny vyliecil tym, ze ho infikovali nejakou neprijemnou infekciou a tym akoze podporili imunitny system..celkom pekne,ale asi to fungovalo len v tej knihe a fantazii autora.
A k tym spontannym vyliečeniem..ja neviem, ci sa mi taketo clanky vyhybaju, alebo co, ale ja som na žiadny takyto relevantny članok o spontannom vylieceni nadoru hladovkou, resp.nejakym striktnym dietnym opatrenim nenarazila..narazila som na vela clankov napr. o tom, ako ludom s ischemickou chorobou srdca pomohla uprava zivotospravy, ale v suvislosti s rakovinou som o tom necitala,takze neviem sa k tomu vyjadrit..v kazdom pripade logicky mi to vychadza tak, ze rakovinova bunka produkuje latky, kt.menia jej metabolizmus, kt.sa stava velmi intenzivnym..a preto taka bunka si svoju vyzivu zabezpeci(hovorim vo vseobecnosti) a potom mi to vychadza nejak tak, ze cele telo chradne a je podvyzivene, ale rak.bunka aj tak koli tym latkam,kt.jej tu vyzivu zabezpecia prosperuje..preto je cielom chemo aj radio th taketo bunky znicit za kazdu cenu.

zds

ccc, nie je za vydreniami damiana prave to, ze existuje, zjednodusene, jedna pricina rakoviny:zlyhanie imunitneho systemu?
Ak obnovim, zjednodusene, funkciu tohto sytemu, ziska tak telo opat schopnosr rozoznat rakovinove bunky a zautocit proti nim?
Podobne lymfaticky system, ktory je bezpodmienecne potrebne revitalizovat, aby odumrete bunky mali sancu sa z tela dostat von.
Rozne druhy nadorov nevplyvaju prave z roznych struktur a metabolizmu tkaniv?
Napr. kost ma iny metabolizmus (tkaniva) ako napr. hrube crevo.
Ale imunitnemu systemu je „“jedno““ o ake tkanivo ide, ak tam prudi ok krv a lymfa (zjednodusene).
Tento nazor podporuju aj tzv. spontanne vyliecenie, napr. herec Admovic, ktory sa vyliecil hladovkou + prisne upravenou stravou a zivotneho stylu.
Nesiel o ziaden cieleny utok na jeden konkretny druh nadoru, islo o revitalizaciu celeho organizmu.

dara3

Najlepsim liekom je určite prevencia! Treba chodiť na mamografiu, sono, pravidelné kontroly, zdravo žiť, cvičiť...to je myslim najlepší liek.

ccc

k tomu mlieku by som ovedala asi tolko andie..ak by som ho vypila a mala nejake neprijemne stavy v hociakom zmysle, tak ho pit nebudem..ak si sem tam dam a nemam po nom ziadne problemy nevidim dovod, preco by som ho mala z potravy vylucovat..na to je mlieko podla mna dost cennou pozivatinou, aby ho ludia apriori vylucovali zo svojho jedalnicka