Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ccc, nakukla si do niektorych knih dr. Walkera? Zopar raz som daval na ne link.
Ajja, verim, ze si zo skupiny ludi, ktori veria 'rozpravkam' o teroristoch, Al-Qaede, Ladinovi a podobnym sprostostiam, ktore sa ludom hustia do hlav. Tak, len tak dalej, vela stastia!
Andie, to, ze zmienka o trofoblaste mimo embryologie sa nenachadza v 'Tvojich' knizkach, alebo Ta to neucili, neznamena, ze trofoblast sa nenachadza v tele cloveka aj po narodeni. Ja som chcel poukazat na to, ze o trofoblaste existuju zmienky z viacerych renomovanych akademickych zdrojov. Niektore som spominal uz davnejsie.
the trophoblast as the constant malignant component in all exhibitions of cancer: the malignancy of the cancer varying directly with its concentration of trophoblast cells.
Even a superficial examination of the trophoblast cell indicates that it possesses such properties of the cancer cell as invasiveness, erosiveness, autonomy and ability to metastasize throughout the organs of the host.
Tak, tak, Ajja, isteze, propagacia chemoterapie firmami ako ROCHE, Mercle atd., je ta spravna a zaklada sa na pravde....
Neviem, na koho myslis, ale ja osobne pisem pod medom Damian. Taktiez, nie je dolezite, kto pise, ale co pise.
Tvoj cenny nazor ukazuje, ze sa bezrozmyslu davas za pravdu profitovej medicine, ulohou ktorej je coraz viac a viac prinasat zisk, nie liecit.
Prešla som si nejaké príspevky. Nooó, pripadá mi to tu dáka skrytá manipulácia. A pri čítaní mám pocit, že tu píše jeden človek pod viacerými nickmi, to mi je divné : ten istý štýl, podobné chyby v gramatike, propagácia toho istého.
A prečo si myslím, že je tu niečo cielené?
"Za druhe, moja znama (a ma len 23 rokov) mi bez rozmyslania potvrdila, ze v tele cloveka sa nachadza reziduum trofoblastu. Nevedela vsak, k comu sluci." tomuto neverím. Ak niekto vie o trofoblaste a jeho rezíduách, tak pozná jeho funkciu. Toto mi nevyhovoríte.
damian, je rozdiel, ci horovime o chemotrypsine alebo o chymotrypsine..takze uryvok, ktory si sem hodil v anglictine je v podstate zhodny s ccc, lebo obe hovoria o chymotryspine. ale tebou spominany chemotrypsin neexistuje. to, ze nejaky clanok napisal zid zialbohu nezvysuje jeho doveryhodnost. no to tvojej znamej nieco trofoblast hovoril je fajn, lebo aj mne..z embryologie cloveka, kde plni ochrannu a vyzivovaciu ulohu a neskor sa stava sucastou placenty, kde v podstate konci.
No, uz ked si aj teraz myslis, ze vedec z Hebrejskej Univerzity v Jeruzaleme tara kraviny, tak Ti niet pomoci...Totiz, medicina a veda v zidovskom state je ne ovela vyssej urovni ako na SK. A len Boh vie, ake informacie este zidia maju o rakovine.
A co o trofoblaste napisali zidovski vedci v Izraeli? 'There are many points of similarity or identity between trophoblasts and cancer cells.Dr. Ran Goshen and his colleagues at the Hebrew University in Jerusalem wrote. "Intermediate trophoblasts of the first and second trimester exhibited the standard form of CD44...." So here is another important confirmation of the trophoblast-cancer link.'
Goshen R, et al. Hyaluronan, CD44 and its variant exons in human trophoblast invasion and placental angiogenesis. Mol Hum Reprod. 1996;2:685-91