Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

Damian,nepotrebujem aby si ma presviedčal o tom, na čo je chymotrypsín, to viem !
v tvojom príspevku si ale písal o látke, kt.si označil ako chemotrypsín..pozri svoj príspevok 13.7 o 13:09. O tejto látke hovorím, že som nenasla ziadnu zmienku...takze ak chces niekoho o niečom presvedčiť, treba sa vyjadrovať jasne,jednoznačne!

damian

Andie, zaruka nie je v nicom. Avsak, sme oslepovani cielenou manipulaciou hlavnych medii, ktore su kupene a pouzite na ovplyvnovanie verejnej mienky. Ja netvrdim, ze neikto musi verit alternativnym zdrojom. Ja len chcem poukazat na to, ze alternativne zdroje existuju a ze je naivnost, az sprostost, ak sa clovek priklana k beznym 'manipulacno-informacnym' zdrojom. Nech si clovek precita info z oboch stran a potom nech si utvori zavery. Ale ake zavery si moze utvorit niekto, co len cumi na Markizu, Jojku, cita SME a vsetky ine novyny. Vsetky tie informacie idu predsa cez ruky tzv informacnych agentur. Len pre zaujimavost si zisti, akym skupinam taketo agentury patria. Napr taka TASR, Reuters atd. Takisto sa poinformuj o Grigoriovy Meseznikovovi, ktory strategicky ovplyvnuje verejnu mienku ns SK... Alebo taky Boris Berezovskyj z Ruska, ktory ma druhe obcianstvo izraelske, preco poskupoval v Rusku hlavne media a teraz sa skryva v Londyne? Nuz, Andie, je tazke odpovadet na tieto otazky. Jedno ale viem, ze nas na Marketingu ucili, ze v mediach nie je viac ako 20% pravdy. Ak mozes, pozri si dokument: Protokoly Sionskych Mudrcov, ktore boli spisane v r 1897 v Baziley. Tie sa dost zhoduju s tym, co sa v nasej spolocnosti deje. Ten dokument zahrnuje aj politiku, aj zdravotnictvo a zahalovanie pravdy o vit. B17 tam patri tiez.

andie

povedz, kde je zaruka, ze toto je pravda?? ze to nie je propaganda namierena proti vlade?? ze to nie je niekto podobny tebe, ktory ma plne zuby tohto vladnuceho systemu?? zasa LEN konspiracia. pozri, ak by boli informacie, ktore tento chlap pusta do eteru ohrozujuce pre vladu, uz by bol daavno zneskodneny..odkial vies, ze sa nechce len zviditelnit? co ti dava zaruku mu takto bezprostredne doverovat? vies, rozdiel medzi nami dvomi je, ze ja vsetko beriem s rezervou. ty bud informaciu odmietnes alebo sa s nou na 99% stotoznis.

andie

damian, a neviem, co si chcel povedat tym, ze zijes v londyne..ze si zazil, masovu evakuaciu so strachom, ze zomries s davom cudzich ludi? ze v lepsom pripade prides len o nejaku koncatinu a premietas si zabery, ktore si videl pred dvomi tyzdnami z vydareneho pokusu? a ze v pripade vybuchu si nevies spomenut, ktorym smerom mas utekat v pripade, ak prezijes s obomi nohami? zazil si ten pocit, ked sa ti v hlave premietaju myslienky bez toho, aby si ich vedel ovplyvnit ci nebodaj roztriedit, aby ti dali zmysel?? ver mi, aj po vydarenych atentatoch som nemala nejaky velky problem cestovat metrom. clovek si stale povie, preco by sa to malo stat prave teraz a este k tomu mne..az kym nedostane vykricnik.

andie

robbie, a co bolo podla teba ulohou tych dokumentov? vykonspirovat nejaku novu suvislost, ci senzaciu, aby sa lepsie predali..ved kazdy z tych dokumentov chcel presvedcit, ze prave toto je skutocna pravda..filmovy priemysel bol jeden z tych, ktory na tom najviac zbohatli..

andie

existuje nieco, co sa vola mutacia. rovnako ako mohol byt virus zmutovany genovymi inziniermi, tak to mohol byt aj prirodny proces. vies damian, mna tvoje nazory odradzaju len tym, ze su to LEN konspiracie, ktore si si sam poskladal a do ktorych si subjektivne selektoval informacie, ktore ti vyhovovali a teraz nas o nich ides presviedcat.

RNG

Samozrejme ze tam boli rozne drobne vybuchy ako v kazdom ohni.
Farby, kyslikove bomby, unikajuci plyn,cez vytahove sachty padajucimmaterial z rozpadajucych sa vrchnych poschodi.
Ale som si pozeral zachyteny kolaps-snimku za snimkou, nikde nie je ani naznak, ze by vybuch nastal v spodnych poschodiach a krasne vidiet, ako vrch budovy drvil postupne pri pade spodne poschodia.
Prepocitane zrychlenie vrchu bolo podstatne pomalsie, nez volny pad, to som si preratal podla vysky budovy a celkoveho casu padu, takze to bolo jasne :vrch budovy nabral rychlost po skolapsovani viacerych poschodi a ako obrovske kladivo rozdrtil ostatok budovy poschodie za poschodim
Drobne vybuchy(transformatory plne oleja, kompresory klimatizacie, vytahy padajuce v sachtach aj 50 poschodi- to csetko su malickosti voci obrovskej kinetike padajuceho brchu budovy-mnoho poschodi ocelovej konstrukcie a betonovych podlazi prispeli len nepatrne.

damian

ANDIE, ja zijem uz 6 rokov v Londyne. Zijem pri centre a pracujem rovno v centre a denne cestujem cez King's Cross. Kosa tiez zije v Londyne (viac ako 10 rokov.)

damian

Zial, neviete pochopit, ze veci sa nedeju same od seba, ale ze sa pozorne planuju. Vsetko je to o strategickom managemente udalosti i informacii. Strategie, socialna manipulacia, konspiracie - to su vsetko sebe podobne veci. ANDIE, aj AIDS bolo prenesene na cloveka z opice, ze????