Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Damian, ok, ale ako to, že v tychto dokumentoch sa neuvadza odpoved na tak zakladnu otazku, aku som ti dala ? ved, ked ma nieco ovplyvnit nieco, tak musi vediet, kde to je , aku to ma funkciu, ako sa to tam dostalo, preco to vlastne v tele je...stale sa pytam na ten trofoblast..a pytam sa na spojenie karcinogenezy a chymotrypsinu a trofoblastu..neviem tak dobre anglicky, aby mi to stacilo len citat,musela by som si tam niekolko veci prelozit a na to fakt nemam cas..ale ty to mas asi v malicku tak ta prosim o odpoved na moje otazky..pokial mozno v slovencine a jednoznacne..
Dokument, www.cancure.org , na ktory som vas odkazal, nie je moje presvedcenie, ani moja pravda. Nie ja som napisal, ate v tom dokumente sa pise, ze 'cancer must arise from a residual complement of stem cells in the body. There are a number of observations recorded in the medical literature attesting to the presence of these stem or totipotent cells in the adult body'.
Damian, Damian...ale ved ja sa nejedujem...na niečo sa pytam,co ty prezentujes ako pravdivy fakt, cakam na odpoved,ale odpoved nie je...prečo ?
ja s tebou debatujem,aj by som ti chcela uveriť, ale nemožem veriť tomu, že niečo (nejaké zbytky buniek),kt.podla teba možu za karcinogenezu nevies nejak bližšie definovať,kde sú, akú majú funkciu atd...tak mi povedz ako tomu mam veriť...keby som bola zadubenec, tak sa ťa ani nepytam, ale rovno ti poviem, čo za chu...viny to tu pises.
A prečo verim tomu, čo ma učili ? preto, že na rozdiel od toho, čo prezentuješ ty, to, čo som sa učila ja do seba krásne zapadá..dáva to zmysel zo všetkých strán..aj z biochemie, aj z patologie, aj z fyzioly, patofyzioly, imunologie...preto tomu verím !
A ja som ťa neobvinila, že nahaňaš niekomu biznis, ja som sa spytala, či si uvedomuješ čo robiš, ked prezentuješ názory niekoho tak tvrdohlavo..a na rozdiel odo mna neberieš do uvahy zakladne fakty, kt. ti tu ja, alebo andie napíšeme.Neakceptuješ ich, pretože by to mohlo narušiť, trošku rozhodiť tvoj pohlad na vec...ale s takýmto prístupom Damian sa k pravde, kt. tak velmi chceš nedopracuješ...ale potom to prezentuj ako svoje presvedčenie a nie ako pravdu...vieš ľudia sú naivní, a môžeš tým viac ublížiť ako pomôcť
A komu nahanam slusny biznis? Ved na SK predaj jadierok ani b17 neexistuje. To si ludia mozu akurat natrhat na stromoch. Ja nechcem nic, len aby ludia mali taky prisun potravin zo skupiny nitrolisidov, ako mali kedysy. Taktiez, chcem, aby sa ludia zbavili famy, ze marhulove a ine jadierka su nebezpecne a aby ich nevyhadzovali do kosa.
No, no, len sa tak nejeduj! Chces mi povedat, ze to, co Ta naucili na medicine je svate? Si o tom presvedcena? Ak si o tom presvedcena, ako si dospela k tomuto presvedceniu? Vyskumom? Studovanim detailov? Alebo to presvedcenie bolo vynutene?
Už som písala, že B 17, je v cytostatikách, že sa na liečbu určitých nádorov používa..tak KTO zasa vymyslel teplú vodu ???
nám vyčítaš zaslepenosť, ale ty sám Damian si neskutočne zaslepený tou svojou "velkou pravdou"..na tvojom mieste by som porozmýšlala, či práve TY, touto svojou zaslepenosťou niekomu nenaháňaš velmi slušný biznis minimálne s B17 ..
a opäť metabolická medicína je jedna vec..trofoblast, chymotrypsín a rakovina je dalšia vec..velmi elegantne stále odbočíš, ked ťa niekto "pritlačí" a nemáš na to odpoved, ale ak si tak velmi presvedčený o svojej pravde, tak odpovede na takéto, úplne triviálne otázky by si mal mať v malíčku...
Damian sorry, ale ja o voze,ty o koze..pytala som sa ťa na trofoblast u dospeleho človeka..a už su to zrazu zvyšky kmeňových bunkiek embryonálneho trofoblastu..tak o čom vlastne hovoríš ? kde sa tieto zvyšky nachádzajú ? aká je ich funkcia v organizme ?
nador u človeka spôsobujú zvyšky týchto buniek..to znamená Damian čo ? aké zvyšky, veď bunka buď žije, funguje, alebo nežije a je rozložená, odstránená z organizmu..aké zvyšky buniek majú v tele nejakú funkciu ?
nehovorím o tom, že chemotrypsínu a karcinogenézy..v živote som niečo také nepočula...Andie, ty sa narazila na súvis medzi karcinogenézou a týmto enzýmom ?
Andie, nie len vyskumy. Po svete je znacne mnozstvo lekarov ktori po vseobecnej medicine studovali metabolicku medicinu a uspesne liecia nadory metabolikou. Napr. osobne poanam Dr Etiena Callebouta z Bruselu, praktizujuceho v Londyne, ktory efektivne lieci metabolikou. Na SK mi napisala ista veduca obcianskeho zdruzenia, ze jej otec pouzil Breussovu metodu (ktoru som casto spomenul) a vyliecil si rakovinu prostaty bez zasahu lekarov.
Mnoho zo spominanych lekarov pouziva B17 v injekcnej forme, avsak, autority ako FDA sa to snazia zo vsetkych sil zakazat. Andie, clovek je z toho, co je a ak clovek sa stravuje zle, ochorie. Preto, modifikacia stravy by mala byt na prvom mieste pri chorobach, az potom lieky. Zial, kapitalisticky system vsetko obratil naruby.
Since all stem cells (kmenove bunky) have all potentialities within them, it has been assumed by some researchers that cancer must arise from a residual complement of stem cells in the body. There are a number of observations recorded in the medical literature attesting to the presence of these stem or totipotent cells in the adult body.