Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

Ano, ale pise sa tam aj to, ze kmenove bunky embrionalneho trofoblastu maju silny potencial a ze nador u cloveka sposobuju zvysky tychto kmenovych buniek (teda, ak nie su kontrolovane pankreatickymi enzymamy).

andie

damian, stroho som to presla, a vsimla som si vsade spominany len embryonalny trofoblast..hned v uvodnom odseku..there is a fundamental genetic identity between cancers of all types and from all origins and pregnancy trophoblasts.

ccc

Damian, nemam velmi cas,to čitat,tak ta poprosim iba o odpoved na moju otazku ohladom toho trofoblastu u dospeleho človeka, (okrem gravidnej ženy, samozrejme)kde sa nachadza ?(tkanivo, organ) dakujem

damian

S tym, CCC suhlasim. Citat veci s rezervou. Aj som cital, o tom B17, s rezervou a hovoril som si: Kto vie, co to je a kto to pise a preco to pise. Lenze potom som zistil ze niektore skupiny (FDA a Cancer Reseaech UK) tlcu ludom do hlav, ze jadierka (B17) su vysoko jedovate a viac ako 2 jadierka denne uz sposobuju otravu. Kupil som si jadierka a jem omnoho viac ako 2 denne. Stretol som ludi, ktori sa z blata pomocou B17 dostali von. Potom som sa samozrejme zacal priklanat viac k tym mojim informaciam.

ccc

ja by som ti odporučila zachovať chladnu hlavu a NIČOMU ! na 100% neveriť..vyhladavať informácie, ale skutočne relevantné, nie hluposti, kt.sa niekomu snívali, a potom ich vydava za pravdu..
informovať sa, selektovať a urobiť si vlastný názor..ničomu slepo neveriť, i ked ti to može niekto velmi sugestivne podať ako pravdu.
Rozmyšlať,čitať, pýtať sa a z toho si poskladať svoj nazor..a rozmyšlať hlavne nad detailami, kt.sú najdôležitejšie, pretože z nich potom vznikne, alebo sa rozsype cely obraz

ccc

ty možno obdivuješ tvoju znamu, že vedela, čo je trofoblast, že jej to niečo hovorilo...tak vedz Damian, že keždemu, kto sa aspoň trošku učil latinsky to niečo povie..pretože každy takyto človek vie,že trofe,trofo znamena niečo spojene s vyživou, a blast nejaku vyvojovu formu..napr.chondroblast, z kt.je potom chondrocyt, myeloblast,osteoblast..takže velmi sa nie je čomu čudovať

petricek

Vsetko co tuna citam...
Hlava sa mi z toho kruti. Co ak je to pravda?...
Lekarka mojej mamy ( moja tiez) si pekne krasne chodi po svete ako by sa nic nestalo. A ja citam, ze alternativne pristupy by sa dali tiez pri liecbe rakoviny pouzit, pouzivaju sa.
Ako sa mam k nej chovat? V Cechach nejaky pacient zastrelil lekara.
Prosim, poradte.

ccc

Damian, JA som povedala, že trofoblast neexistuje ?!
ANO!!! u tehotnej ženy..prosím si odkaz , zmienku o tom, kde, v akom organe, tkanive sa nachadza u dospeleho človeka t.j. netehotnej ženy, alebo muža !!!

ccc

Ty nevidíš ten rozdiel ? bohužial ja čítam, každé písmenko..ideš ma presviedčať na čo je chymotrypsín,a potom to označíš kľudne ako chemotrypsín,nechcem ťa chytať za písmenká...ale je velký rozdiel medzi napr.medzi aminom a iminom..a tiež je to len o jednom písmenku !