Pravda o rakovine - VITAMIN B17

andie

damian, ak by muzi mali nejake ostrovceky trofoblastu ( ktore by im spadli najskor z neba ) produkujuce choriogonadotropin, stali by sa z nich dive zveri..prave tento hormon zvysuje trovbu testosteronu, epitestosteronu a tym padom aj spermii.

andie

no, aby bolo jasno. hCG je choriogonadotropin. dnes som sa v dvoch nezavislych zdrojoch docitala, ze pritomnost hCG moze indikovat nie len tehotenstvo, ale velmi vzacne aj pritomnost rakoviny. ma ho produkovat PRAVE rakovinova bunka, vzhladom na male percento vyskytu tohto hormonu jeho zistovanie nie je ziadnym relevantym dokazom, ze u takeho to pacienta neprebieha neoplasticky proces (proces bujnenia).

damian

Koncom 90-tych rokov bolo oficialne uznane, ze embryonalna trofoblasticka bunka vylucuje hCG (ludsky hormon) a ze tento hCG obaluje aj rakovinovu bunku, ktora je konsekventne odolna voci imunite. V akademickych zurnaloch bolo jasne uznane, ze HCG je akuratnym markerom pritomnosti nadoru. Avsak, suvislost medzi hCG a nadorom sa objavila uz davno predtym a tajila sa. Ak teda embryonalny trofoblast vylucuje hCG, 'kto' vylucuje hCG pri nadorovej bunke?

zds

rozumiem ti, andie.
myslienky su tu podavane niekedy v rozporuplnej forme a potom unika hlavna myslienka.
komplexna, zdrava vyziva je vsak "nastroj", ktory sa v beznej medicinskej praxi tak malo vyuziva, ze je to precedens, ktory o.i. evokuje alternativne sposoby liecenia.
co je vsak mimoriadne pozoruhodne, takato vyziva dava prekvapivo dobre vysledky aj tam, kde zlyhavaju bezne teraputicke pristupy.
a o to ide.
najst spravny smer.
chyba nam vedna disciplina - trofologia, aby v nasom civilizovanom svete vytvorila take penzum teoretickych aj praktickych vedeckych poznatkov, aby to bolo presvedcive pre vsetkych. a mozno ani nie je jej zrod tak daleko.
napriek jej absencii, uz DNES mozeme menit svoej zdravie smerom k vyzdraveniu.
uz dnes.

zds

je to iny svet.
na tychto strankach sa neda s nim oboznamiz v takej sirke a hlbke, aby sa niekto k nemu priklonil, alebo aspon o nom vaznjesie porozmyslal.
treba ucelene ifnformacie, ako tu bolo pisane, ktore do seva dobre zapadaju.
naozaj zapadaju vyborne.
vo viacerych knihach, ktore mam doma, drviva vacsina autorov tych knih su lekari, ktori nevideli ine vychodisko vo svojej praxi, ako sa ubrat inou cestou.
dr. walker, mudr. jonas, mudr bukovsky a dalsi.
su za nimi vyborne vysledky.
ale este raz - toto napisat nestaci, viem.
treba venovat tym kniham dost vela casu, a co je dolezite, presvedcit sa napr. na vlastnom zivote alebo zivote blizkych ci vo svojom okoli, ako to teda je.

zds

hallo, andie, ccc :)
moje pochybnosti sa skoncili pred niekolkymi rokmi, ked sa mi podarilo "IBA" vyzivou dramaticky zmenit svoje zdravie k lepsiemu (+life style, samozrejme).
o trofoblastoch, chemotrypsine, B17 a pod. som nevedel vtedy nic.ale isiel som cestou podobnou, uvadzanou v uvodnom prispevku o desatoro.
jedna lastocika leto nerobi. (ale moze ho preznamenat, aj ked nie som som v tomto smere avantgarda),
ibaze okolo mna je tych "lastoviciek" dost vela. stretavam ich dost casto a ich zivot ma presviedca, ja sam sa presviedcam, ze to funguje.
jednoducho to funguje.

andie

damian, nehnevaj sa. ale mam pocit, ze sam niektorym veciam nerozumies a ani nemozes rozumiet. ako napriklad si tu minule hodil clanok s CD44..veris tomu kto vie z akeho dovodu. mozno preto, ze si prisiel na to, ze jadierkami sa neda otravit, neviem. moje pochybnosti sa zacinaju uz pri obycajnom vstrebavani cez trofoblast atd..