Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
..ako píše Andie...kto to nevidel a nevidí deno denne,nevie posúdiť o čom to je...
A co to je za kniha ta ''Stravou proti rakovine''?
Da sa este kupit?
sii,
tvoj nazor ze...'' len ludia so srdcom maju pravo byt lekarmi''...
Nazor RNG ze...'' lekari maju hrosiu pokozku''...
Mas pravdu v tom ze lekari ked uz niekomu maju pomoct tak ich pristup by mal byt viac ludsky.
RNG,ja si nemyslim ze by lekari mali mat nieco ako hrosiu pokozku. Ved nesli studovat medicinu len preto aby ludom hovorili...''toto sa neda tamto sa neda''...
takto by sa medicina nemala robit.Ved vedomosti idu dopredu a aj tu rakovinu treba ked uz nie teraz tak za x rokov uplne zvladnut.
Je to zcestne....''neda sa''...
robbie56,
nezda sa ti, ze niekedy maju nemedici a laici a odbornici z inych vednych disciplin viac pochopenia pre rozne nove sposoby, alternativne a zdravie podporujuce pristupy, ako ''studovani inzhenirzhy'' ( je taka ceska pesnicka).
je to take rozpoluplne, na jednej strane sa hovori PO DLHEJ A TAZKEJ CHOROBE (co je asi pravda a fakt), na druhej strane existuju vsetky dokazy ze tato dlha a tazka choroba je pravdepodobne ochorenie, ktore sa da vhodnymi sposobmi korigovat a mozno ze aj vyliecit?..
Ak by mu bol ludsky zivot lahostajny, tak by sa vykaslal kazdemu na hlavu aj vam ... tolko na slovicko 'presviedcat' ... kedze zistil, ze s tymi alternativnymi sposobmi uz vela ludi experimentuje a pritom uspesne, tak sa rozhodol dat do pozornosti prave tento 'topic' ... a je to od neho mile ...
Ja som sa dostal na tento topic, len preto, lebo predtym som videl 'neziskovy' dokument 'world without cancer' a precital vela skusenosti od inych ludi na sposob ako liecit a ako predchadzat rakovine a aj mam znamych, ktory experimentuju s detoxikacnymi kurami, Breuss kurou, prechodom na vegetarianizmus ... to vsetci tyto znami mali a maju rakovinu, ale uspesne im pomahaju tieto 'alternativne' sposoby zbavovat sa rakoviny. Vitamin b17 moze byt jednym z tychto prevencii ... Kto neveri, nech neskusi a nech si zije taky isty zivot, kto si mysli ze v tom moze byt nieco, ale si povie, ze tomu nemusi verit, tak nech to vyskusa.
Ja som 4 mesiace vitarian a citim sa lepsie ako predtym, dokonca ma obisla chripka, ked kazdeho ineho v dome chytila, to este ked som bol v eng ... od vtedy som nebol chori a verim, ze je to preto, lebo prijimam len zivu stravu plnu vitaminov, mineralov a vlakniny.
Sice som este nestudoval medicinu, ale verim, ze je uzky suvis medzi rakovinou a zivotnym stylom ... ak zivotny styl(mozme zahrnut dychanie, pitie, jedenie, zlozvyky-fajcenie, atd.) moze vyvolat rakovinu, tak sa tento proces moze obratit aj naspat, cize uprava zivotneho stylu do normalu(vycistenie tela ale i mysle-detoxikacia a ocista tela, sprchy hrubeho creva, prijimanie zivej potravy pre zive bunky).
Teraz si poviem, ze este stale sa mozem mylit, ale prvy krok na zistenie som uz spravil ... a kedze su ludia ktory su vitariani uz 50 rokov, a nechytila ich ziadna choroba, tak vidim uzky suvis s tym, ze rakovina moze byt 'metabolic dissease - metabolicka/travenie choroba' ...
Mam vacsiu tendenciu uverit napr. Dr. Norman W. Walker-ovym kniham, ako navodom na lieky pretoze je v nich vacsia zdrava logika ... ludske telo je tovaren, ktora bez udrzby moze explodovat ako Cernobil ...
Cize nefunguju nejake organy, tak treba najst pricinu, preco nefunguju, a z tej priciny vykonat ocistu aby ten organ mohol znovu vykonavat svoju funkciu ... a to bez tzv. 'liekov' len cistymi prirodnymi metodami ...
Samozrejme by nam pomohlo, ak by sme sa od malicka ucili, ze co sa skryva v nasom tele, a aku opateru/udrzbu musime vykonat ... nie odovzdavat si telo dalsej osobe "napr. lekarovi" ...
Tak asi tolko kvoli tomu slovicku "presviedcat".
Damian ma nemusel presviedcat, lebo ja som sa presvedcil sam o tychto veciach, ktore su experimentmi casto viac potvrdene ako niektore medicinske metody.
Ale to je samozrejme moj osobny nazor ... mne uz tiez povedali, ze presviedcam ... ale nie ... ja len davam do pozornosti, aby cim viac ludi zacalo skumat, ci je to pravda ...
Samozrejme, ze rakovina tu bude este dlho ... ved ludi, ktorych vlastne telo nezaujima je vela .. niektory sa prebudia ak uz prepukne nejaka choroba, iny aj vtedy zapalia cigaretku a kaslu aj na ostatnych, ktorym na nich zalezi ...
Mili moji, ja odchadzam. Ale len na par dni. Oddych. A vy sa tu poucujte a skumejte suvislost medzi hCG, trofoblastom, enzymami a nadorom.... a laetrilom (B17).
Vela stastia!